Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut. Mihai Voropchievici dezvăluie de ce nativii născuți joia sunt speciali

Ce spune ziua nașterii despre tine. Mihai Voropchievici explică de ce persoanele născute joia se diferențiază de restul.

05 sept. 2023, 16:50
Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut. Mihai Voropchievici dezvăluie de ce nativii născuți joia sunt speciali
Mihai Voropchievici dezvăluie ce spune despre tine ziua în care te-ai născut

Mihai Voropchievici a realizat un horoscop care dezvăluie care sunt caracteristicile fiecărei zodii, în funcție de ziua nașterii. Nativii născuți joia sunt considerați speciali. Fiecare zi are o conotație specială care poate arăta lucruri interesante despre o persoană, scrie fanatik.ro.

Duminică

Duminică este ziua Soarelui. Are foc și aer, lumină și foc, două elemente extrem de importante. Numerele norocoase: 1, 4, 7, 10, 11, 19 și 30, incluzând aici ziua de naștere. Culorile benefice sunt auriul și galbenul. Parfumurile benefice sunt heliotropul, lavanda și trandafirul. Fructe: lămâi, mere galbene și gutui. Calitățile: generozitate, paternitate, loialitate, fidelitate în dragoste și prietenie.

Acești nativi au parte de oportunități pe plan profesional datorită independenței de care dau dovadă. Au energie și forță împotriva problemelor de orice fel. Defecte: orgoliu și tendință spre dominare.

Citește și: Horoscop 4-10 septembrie 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie cum se va schimba viața Leilor și de cine se îndrăgostesc Peștii

Luni

Ziua de luni este patronată de Lună, ceea ce îi face pe nativi să fie emotivi și afectivi. Este ziua sub imperiul pământului și al apei. Numere norocoase: 2, 9, 18, 20 și 28. Metalul benefic este argintul. Culorile norocoase: alb și bleu. Câteodată nu le e recomandat să poarte roșu, pentru că îi agită. Precipitându-i, pot acționa greșit. Parfumurile: mir, lăcrămioară, iris. Fructe: migdale, cocos, pepene galben și pepene portocaliu. Calități: creativi, blânzi, imaginativi.

Sunt persoane extrem de iubitoare, dar pot căuta conflictul pentru a încerca să vadă că relația este una  de durată. Își ating greu scopurile din cauza caracterului ezitant. Defecte: căderea în reverie, iluzii, eschivare, lașitate.

Marți

Marțea este ziua forței, a disputelor și a victoriilor, patronate de foc și de apă – două elemente puternice. Cei născuți în această zi iau foc din orice și se sting rapid la fel de repede. Numere norocoase: 3, 4, 8, 11, 13 și 16. Metalul protector: fierul. Culorile norocoase: portocaliu, bleu, purpuriu. Puteți folosi negru, care vă temperează pe cei născuți în această zi. Fructe: caisă, portocală, măr roșu. Calitățile: foarte combativi și tendință spre eroism.

Nativii născuți marțea sunt mereu în căutarea adevărului și sunt destul de ritualiști, mai ales când vine vorba de relațiile amoroase. La locul de muncă sunt foarte corecți și doresc să le fie bine și celor din jur. Defectele: prea temerari și uneori mult prea cruzi, chiar cu ei înșiși.

Miercuri

Ziua de miercuri este guverantă de planeta Mercur. Planeta intră pe incidența aer și pământ. Numere norocoase: 2, 4, 5, 8, 20 și 35. Metalul benefic: mercurul. Culorile norocoase: negru, alb, gri, verde. Nu e indicată culoarea portocalie. Fructe benefice: măr verde și kiwi. Calități: elocință, arta negoțului și a comerțului.

Nativii născuți miercurea sunt cuceritori în dragoste și în afaceri. La muncă au simț de orientare foarte puternic dezvoltat. Investesc cu prudență în diverse afaceri. Defecte: șiretenie, prefăcătorie și înșelătorie.

Joi

Nativii născuți joia sunt cu adevărat speciali. Această zi este patronată de Jupiter și este patroana norocului. Este o zi a plăcerilor, a dominației asupra celorlalți. Numere norocoase: 3, 5, 7, 12, 16, 22, 54. Culori: roșu. Feriți-vă de indigo! Fructe: rodie și coacăză. Calități: jovialitate, exigență.

La muncă sunt activi și perfecționiști. Au un suflet tânăr și plin de speranță. Sunt norocoși și în cele mai dificile situații. Defecte: excese de toate felurile.

Citește și: Două zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap! Mihai Voropchievici dezvăluie cum intervine divinitatea: „Sunteți pe calea acea bună”

Vineri

Ziua de vineri e guvernată de Venus și de zeița Fraia, zeița vikingilor, care patronează dragostea. E ziua amanților, dar și a îndrăgostiților. E sub patronajul pământ și aer. Numerele norocoase: 6, 8, 13, 17 și 33. Metalul benefic: cuprul sau arama. Culori: verde, roșcat, auriu și ca sfat: nu purtați maro. Parfumuri: liliac, mir. Fructe: măr, rodie. Calități: farmec, frumusețe, grație, puterea de a seduce ușor.

Persoanele născute vinerea pot fi indecise, dar ar fi bine să-și asculte intuiția. La muncă sunt pregătiți pentru orice. Țin foarte mult la relația cu familia. Defectele: abuz de propriile calități.

Sâmbătă

Sâmbăta e guvernată de Saturn, ziua care te obligă să ai răbdare și tenacitate. Ești omul care primește lecțiile dure ale destinului, patronat de pământ și foc. Numere norocoase: 9, 10, 14, 15, 52. Culori benefice: maro, violet, negru. Nu purta verde! Fructe: curmale, nuci, alune. Calități: răbdare și înțelepciune. De asemenea, ești călit fizic și psihic.

Persoanele născute sâmbăta își arată adevăratul potențial în relațiile de cuplu sau de prietenie. Știu cum să dezamorseze conflictele, transmit entuziasm și armonie. Defecte: intransigența.