Ce spune ELENA UDREA despre implicarea fostului ei soţ, Dorin Cocoş, în Dosarul Microsoft şi despre PARTAJ

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elena Udrea a comentat, într-un interviu pentru hotnews.ro, implicarea fostului său soţ, Dorin Cocoş, în Dosarul Microsoft, declarând că, indiferent de numele cui este vehiculat, justiţia trebuie să meargă până la capăt.

16 oct. 2014, 10:36
Ce spune ELENA UDREA despre implicarea fostului ei soţ, Dorin Cocoş, în Dosarul Microsoft şi despre PARTAJ

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „E fostul meu sot, sper ca nu e implicat si nu e adevarat ce spun martorii, insa spun si eu ce a spus presedintele in legatura cu fratele sau, justitia trebuie sa isi faca datoria, personal nu am nicio implicare in acest dosar. (…)  In general nu aveam discutii despre afacerile sotului meu. Eu m-am dedicat aproape in totalitate politicii, poate si acesta a fost unul dintre motivele pentru care ne-am despartit. Despre aceasta situatie pomenita de martori nu am avut cunostinta”, a spus Elena Udrea.

Întrebată despre cele 9 milioane de euro pe care le-ar fi încasat Dorin Cocoş , dacă a simtit in bugetul familiei o astfel de intrare uriasa, Udrea a răspuns că nu crede că „a existat aceasta situatie”: „Dar chiar daca ar fi fost altfel tot ce tine de afacerile sotului meu e un lucru care niciodata nu m-a interesat. Sa-mi fac timp sa ma gandesc la problemele cu care eu ma luptam era mai important decat orice altceva. Nu am avut timp sa vorbesc despre lucruri de familie, dansul, Dorin Cocos era om de afaceri si inainte sa ma cunoasca, e si acum”.

Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, A PLECAT DIN ŢARĂ după declanşarea anchetei DNA în DOSARUL MICROSOFT

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Udrea s-a declarat de acord cu ideea confiscării extinse a averii, dar a arătat că nu este cazul dacă Dorin Cocoş ar fi condamnat.

In principiu eu sunt de acord cu confiscarea extinsa. Aici nu e cazul pentru ca bunurile dobandite la partaj erau dobandite inainte de casatorie sau in 2005 – 2006. Toate bunurile care mi-au ramas la partaj sunt fie dinainte casatoriei, fie din maxim 2007″, a spus Udrea.

Udrea a vorbit şi despre relaţia cu Dinu Pescariu sau Nicolae Dumitru: „Il cunosc pe Dinu Pescariu de foarte mult timp, asa cum cunosc pe foarte multi dintre mari sportivi, fie mari… Se poate intampla ca oameni pe care ii cunosti sa aiba probleme cu legea. (…) Il cunosc pe dl Nicolae Dumitru dar cel mai bine il cunosc cei care locuiesc in cartier, dl Ponta”.

Întrebată cum se explica ca se găseşte foarte des in anturajul unor persoane care au probleme cu legea, Udrae a răspuns: „La vremea in care voiam sa fac acea firma nimeni nu avea probleme cu legea. Dl Gheorghe Stefan e membru PDl si a apropiat de toti cei din PDL, a fost membru PNL, nu judecam oamenii prin contextul faptului ca s-au cunoscut.”

DOSARUL MICROSOFT: Elena Udrea recunoaşte că fostul ei soţ a luat 500.000 de euro de la Dinu Pescariu VIDEO