Ce spune fluturele lunii tale despre personalitatea ta

Ştiai că în multe culturi fluturii sunt asociaţi cu sufletul? Aceste creaturi sensibile şi frumoase sunt simbolul transformării profunde a vieţii.

05 iul. 2018, 19:09
Ce spune fluturele lunii tale despre personalitatea ta

Iata 12 fluturasi specifici pentru fiecare luna a anului. Vezi care este fluturele lunii in care te-ai nascut si afla ce dezvaluie el despre personalitatea ta.
Ianuarie

Ai abilitatea de a asculta si de a te concentra pe ce spun oamenii. Esti inconjurat de prieteni, care stiu ca pot veni la tine oricand pentru un sfat sau o vorba buna. Oamenii te admira pentru ca esti pozitiv si optimist.

Iubesti libertatea, independenta si lucrurile frumoase. In momentul in care intri intr-o incapere, aura ta luminoasa ii atrage pe cei prezenti, fara sa-si dea seama.
Februarie

Ai o personalitate vibranta, captivanta. Ai abilitatea de a fi lider, de a atrage oamenii in jurul tau ca un magnet. Farmecul tau ii cucereste pe toti.
Martie

Esti un luptator. Nu renunti niciodata. Aceasta este cea mai mare calitate a ta. Dai tot ce este mai bun din tine de fiecare data, indiferent cat de greu iti este.

Esti foarte motivat, cauti mereu pacea si linistea. Ai o intuitie excelenta si crezi mereu in partea buna din orice lucru.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.