Ce spune forma buzelor despre tine

Dacă ochii sunt oglinda sufletului si mâinile sunt cartea de vizită a unei persoane, ei bine, buzele sunt și ele în măsură să spună multe despre un om. Învață să citești buzele, ca să descoperi caracterul unui om.

14 mart. 2016, 11:48
Ce spune forma buzelor despre tine

Analizează cu atenție buzele unei persoane, fii atentă la aspectul lor, la dimensiunea gurii, în general, și a buzelor, în special.
Se pare că pentru a descifra fața unui om, trebuie să te uiți la gură și vei afla multe despre modul cum vorbește respectiva persoană, cum comunică și câtă încredere poți avea în ea.

Forma gurii îți oferă indicii despre personalitate

O gură mică, cu buze subțiri, ar trebui să te ducă cu gândul la o femeie sinceră, onestă, care spune verde-n față ce simte și ce crede.

O gură largă se traduce printr-o personalitate deschisă, care are abilități sociale, poate lega destul de ușor prietenii, dar care poate răni prin refularea sentimentelor.

Cele cu gură mare la propriu se descarcă verbal în perioade stresante și fac față cu greu momentelor dificile în viață.

O persoană care are gura cu marginile ridicate în sus ar putea deborda de bună dispoziție, veselie, cordialitate și optimism.

Dacă ai buzele drepte, înseamnă ești o fire mai pragmatică, capabilă să găsești soluții reale pentru multe din problemele pe care le întâlnești în viață.

Buzele pline semnifică preocupare

Modul cum ai buzele poate să reflecte capacitatea de a avea o relație de lungă durată sau una pasageră, dar și ce fel de relație ai, de vis sau toxică.

Unele studii în domeniu au scos la iveală o ipoteză care spune că buza de sus simbolizează spiritul și mentalitatea, iar cea de jos afectivitatea și emoțiile. Astfel, o buză superioară mai subțire decât cea inferioară înseamnă discreție, dar și putere de convingere. Însă pe plan sentimental riscă să sufere de o incapacitate de a avea o relație afectivă de ambele părți..

Buza de jos mai subțire indică o persoană sinceră, sociabilă, care se poate dărui trup și suflet într-o relație.

Buzele pline, rotunde, indică preocupare, griji și senzualitate în relația de cuplu.

Buzele mici, subțiri, trădează o persoană analitică, care are tendința să-i controleze din umbră pe ceilalți.

Citește și Ce spune forma feței despre personalitatea ta