Ce spune forma nasului despre tine

Știai că nasul oferă multe informații despre personalitatea ta? Fie că este drept sau cârn, mic sau mare, analizează-te în oglindă și vezi ce spune el despre tine.

09 mart. 2016, 11:48
Ce spune forma nasului despre tine

Nasul mare

Nasul este considerat mare atunci când este disproporționat în raport cu restul feței. Acest tip de nas are nări și vârful mari. Cei care au nasul mare sunt persoane ambițioase, cărora le place să se afle în poziții de conducere. Prin urmare, ele sunt independente. Purtătorii acestui nas sunt încrezători în forțele proprii și le plac provocările.

Nasul mic

Acest tip de nas este mic în lungime și lățime. Vârful nu este nici rotund, nici ascuțit. Cei care au nasul mic sunt foarte sensibili, creativi, spontani și distractivi. Deși au nasul mic, au o inimă mare, făcându-le plăcere să-i ajute pe alții. Din acest motiv, poți conta pe ei în situații de urgență.

Nasul lung

Persoanele care au nasul precum al lui Pinocchio sunt hotărâte. Le place acțiunea, să facă sport și să călătorească. Natura lor dinamică cere libertate, mișcare și spațiu. Le place să fie mai mereu ocupați, motiv pentru care sunt și foarte eficienți. Persoanele cu nasul lung sunt intuitive și sunt născuți pentru a fi lideri.

Află ce personalitate ai în funcție de forma nasului AICI.