Ce spune Gina Pistol despre cel de-al doilea copil cu Smiley! “Dumnezeu așază lucrurile așa cum e mai bine”

Gina Pistol este o femeie împlinită, are o familie frumoasă și o carieră de excepție. Vedeta nu se sfiește să împărtășească mai toate momentele frumoase din viața ei. Iubita lui Smiley a făcut, recent, declarații savuroase despre viața de familie, dar și despre cel de-al doilea copil.

25 feb. 2022, 08:47
Ce spune Gina Pistol despre cel de-al doilea copil cu Smiley! “Dumnezeu așază lucrurile așa cum e mai bine”

De când au devenit părinți, Gina Pistol și Smiley nu își mai încât în piele de fericire. Micuța Josephine se pare că le-a schimbat viețile celor două vedete.

Ce spune Gina Pistol despre cel de-al doilea copil cu Smiley!

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol revine la Antena 1. Imaginile postate de blondină pe Instagram

Recent, frumoasa prezentatoare a făcut mărturisiri senzaționale despre viața de familie, dar și despre posibilitatea de a avea al doilea copil cu Smiley.

„Smiley este un tată minunat, Nu că este tatăl copilului meu, dar e un tată minunat. (…) Mă simt binecuvântată cu acest copil,. Cum vrea Dumnezeu. Mi se pare că i-aș forța mâna. El așează lucrurile cum e mai bine”, a spus Gina Pistol, atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește un copil, potrivit Click.ro.

Mai mult decât atât, frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a dezvăluit faptul că s-a pregătit temeinic pentru aniversarea de 1 an a fiicei sale.

Pe 9 martie face un an. Nu știm exact ce o sa facem, dar i-am luat deja cadouri. Este un copil de 1 an. Îi mulțumesc în fiecare zi că este un copil minunat și lui Dumnezeu că mi-a dat așa un copil”, a mai mărturisit Gina Pistol.

Smiley şi Gina Pistol, cadou pentru Josephine

CITEȘTE ȘI:Smiley şi Gina Pistol, prinşi în flagrant în spatele rafturilor din supermarket VIDEO

Smiley şi Gina Pistol au pregătit un cadou pentru Josephine, când va împlini 18 ani. Cei doi sunt extrem de fericiţi că sunt părinţi de fată şi încearcă să îi ofere o educaţie cât mai bună. Spre surprinderea tuturor, au dezvăluit ce cadou va primi fetiţa, la majorat.

În cadrul unui podcast, artistul a declarat că înainte ca Gina Pistol să ajungă la maternitate pentru a da naștere fiicei lor, au făcut o înregistrare video în care au încercat să-i transmită micuței cât de mult o iubesc.

Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r să-i transmită un mesaj).

 
Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar fix înainte cu jumătate de oră sau o oră, înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim. Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis… draga noastră Josephine, și am început să plângem amândoi ca proștii.

Dar până la urmă am reușit să spunem niște lucruri, pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei. Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la 3 ani”, a spus Smiley.