Ce spune Laszlo Sepsi despre Adrian Mutu, actualul soț al fostei sale iubite, Sandra Bachici

Fostul fotbalist Laszlo Sepsi a fost împreună timp de cinci cu Sandra Bachici, actuala soție a „Briliantului” Adrian Mutu.

01 feb. 2023, 09:44
Ce spune Laszlo Sepsi despre Adrian Mutu, actualul soț al fostei sale iubite, Sandra Bachici
Laszlo Sepsi, despre relația dintre Adrian Mutu și Sandra Bachici

Laszlo Sepsi și Sandra Bachici au avut o relație de cinci ani și chiar s-au logodit la începutul anului 2015. Lucrurile nu au mers foarte bine și s-au despărțit la scurt timp după logodnă, iar Sandra a început o relație cu Adrian Mutu.

La opt ani de la acel moment, Laszlo a fost întrebat despre relația fostei sale logodnice cu Mutu, iar prin răspunsul lui a dat de înțeles că a depășit de mult situația.

Citește și: De ce au divorţat, de fapt, Adrian Mutu şi Alexandra Dinu: „Simțeam o senzație de sufocare”

„Chiar n-am o problemă cu Adrian Mutu. Sincer, mă bucur că au ieșit așa lucrurile. Mă simt foarte bine așa cum sunt acum și cu cine sunt acum. Am o familie frumoasă, un băiețel minunat, de un an, și chiar n-am nicio problemă.

Așa a vrut Dumnezeu. Calea mea a fost alta și mă bucur că sunt bine așa cum sunt acum”, a declarat Laszlo Sepsi, la GSP Live.

Citește și: Adrian Mutu are poprire pe salariul de la Rapid. „Briliantul” a pierdut procesul cu Alexandra Dinu şi are de plătit o sumă imensă

Adrian Mutu, patru copii din trei căsnicii

Adrian Mutu este în prezent antrenor la Rapid și este căsătorit cu Sandra, Miss România 2017, din octombrie 2017, fiind a treia lui soție. Fostul forbalist a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu, din 2000 până în 2003, și cu Consuelo Matos, între 2005 și 2013.

Bărbatul are patru copii. Pe Mario din relația cu Alexandra, Andra și Maya cu Consuelo și Tiago, din actualul mariaj.