Ce spune mama lui Connect-R despre tunsoarea artistului. Femeia este cel mai mare critic al fiului ei

Connect-R, un artist care a făcut numeroase schimbări de-a lungul anilor în ceea ce privește aspectul fizic, primește de fiecare dată critici constructive din partea mamei sale.

07 nov. 2022, 12:06

Connect-R, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, este mereu în pas cu moda și este atent să se adapteze la noile trenduri. Mereu a fost deschis la ceea ce a însemnat schimbarea, mai ales că, în domeniul în care acesta activează, este destul de benefică.

În fiecare sezon, cântărețul a adoptat un nou stil. Dacă în trecut artistul avea părul lung și codițe, acum Connect-R alege să își schimbe foarte des culoarea.

Citește și: Dramă în familia lui Connect-R. Dezvăluiri tulburătoare făcute de mama lui

Deoarece participă la emisiunea „Te cunosc de undeva”, cântărețul a interpretat mai multe persoanje, care l-au împins să facă și mai multe schimbări. După ce a renunțat la barbă, fiica lui s-a arătat foarte încântată de acest lucru, dar și mama sa a avut ceva de spus în această privință.

Mama artistului nu a renunțat niciodată la stilul de viață simplu, chiar dacă acesta a încercat să o ajute. Cei doi auu o conexiune specială, iar bărbatul nu ezită niciodată să îi ceară sfaturi femeii.

După o întâlnire recentă dintre cei doi, mama lui Connect-R nu a fost deloc reținută și a spus că nu îi place deloc stilul pe care fiul ei l-a abordat. Cel mai mult o deranjează părul acesteia.

„Îmi spune tot timpul >”, a declarat artistul, potrivit substantial.ro.

Citește și: Connect-R, despre cazul lui Visarion Alexa: „Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți. Nu confundați oamenii care slujesc cu învățătura”