Ce spune sortimentul de vin preferat despre tine

Vinul pe care îl consumi la întâlniri, la ieşirile cu prietenii sau la cină îţi poate da de gol personalitatea.

19 nov. 2014, 14:15
Ce spune sortimentul de vin preferat despre tine

Citeşte lista de vinuri şi află ce spune sortimentul preferat despre tine:

Chardonnay

Esti o persoana careia ii place sa se relaxeze singura pana la ore tarzii in noapte. Compania cuiva este mai degraba un deranj decat o placere. Iti place sa gandesti profund si sa ai grija de modul in care esti perceputa de cei din jurul tau.

Dacă vinul tău preferat este Chardonnay poţi găsi acest sortiment de vin la Budureasca. Cu un singur click îl poţi cumpăra din magazinul online Budureasca.

Riesling

Esti cam indecisa cand vine vorba de ce trebuie sa faci cu timpul tau liber. Iti place la munte, dar parca si marea e o optiune, vrei la teatru, dar parca merge si un film. Ai grija ce optiuni alegi, s-ar putea sa pierzi anumite ocazii doar pentru ca nu te poti decide, scrie feminis.ro.

Citeşte şi Cum se bea vinul: Sfaturi pentru a te bucura de băutura potrivită la momentul potrivit

Sauvignon Blanc

Esti o fire aroganta uneori si pretentioasa. Daca incearca cineva sa intre in contact cu tine, esti usor restrictiva. Te faci inteleasa dintr-o privire si nu multi indraznesc sa iti stea in cale.

Cabernet Sauvignon

Nu esti o persoana prea prietenoasa si iti cam place sa iti plangi de mila. Ai nopti in care nu te poti odihni si, in loc sa iti suni prietena cea mai buna, dai drumul la un film de dragoste si te pui pe plans.

Recomandarea noastră este ca alături de filmul de dragoste să savurezi şi un vin Budureasca Cabernet Sauvignon din colecţia Origini.

Pinot Noir

Nu depui efort pentru nimic, iei totul asa cum ti se ofera si o duci foarte bine. Iti place sa filosofezi mult si sa le arati celorlalti ca ai dreptate in orice.

Citeşte şi De ce este mai bun vinul vechi, dar şi mai scump. Care este secretul

Merlot

Nu te intereseaza sa fii in trend, ci doar sa te simti bine. Te bucuri de tot ce te inconjoara si iei in considerare doar partea frumoasa a vietii. Nu intri in polemici decat daca stii ca ai cu adevarat ceva de castigat.

Merlotul de la Budureasca este un vin corpolent, dar uşor şi copt la gust, cu tanini catifelaţi şi o urmă de fructe de pădure.

Shiraz

Iti place sa inveti mereu lucruri noi si sa le impartasesti celor cu care intri in contact. Citesti mult si te documentezi de fiecare data cand stii ca urmeaza o discutie aprinsa la munca sau in gasca.

Citeşte şi Ştii să alegi un vin bun? Cum se citeşte eticheta unui vin