Ce spune Traian Băsescu despre varianta George Maior-premier

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Traian Băsescu a declarat, marţi, că soluţia desemnării directorului SRI, George Maior, în funcţia de premier, nu ar fi una fericită.

28 oct. 2014, 10:51
Ce spune Traian Băsescu despre varianta George Maior-premier

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  „După experienţa avută cu MRU, nu recomand nimănui să ia un şef de serviciu şi să-l numească prim-ministru”,  spus Traian Băsescu, întrebat la Adevărul Live despre varianta numirii lui George Maior în fruntea Guvernului.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Premierul Victor Ponta a spus, duminică, că pe 4 noiembrie va anunţa variantele de premier şi a precizat, răspunzând unei întrebări, că George Maior şi Căli Popescu-Tăriceanu se califică pentru această funcţie.

„Luni sau marţi vom avea întâlnire în coaliţia de guvernare, probabil pe 4 noiembrie, şi vom discuta despre variantele de prim-ministru. Marţi mă duc cu unul sau mai multe nume de posibili şefi ai Guvernului”, a spus Victor Ponta la Antena 3.

Ponta a precizat că este sigur că va fi preşedintele României, în urma alegerilor prezidenţiale de luna viitoare.

Întrebat dacă el crede că şeful SRI, George Maior şi fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele PLR, se califică pentru un nou posibil post de şef al Guvernului, Ponta a răspuns:

„Categoric, Maior sau Tăriceanu se califică pentru funcţia de prim-ministru. Sunt doi oameni care ar putea fi prim-ministru, dar nu numai ei doi”, a adăugat Ponta.