Ce spune tunsoarea unei femei despre caracterul ei. Află-i toate secretele sexuale şi nu numai

Felul în care o femeie arată poate să denote foarte multe lucruri cu privire la caracterul, personalitatea sau starea de spirit a acesteia. Astfel, la fel de bine putem înțelege ce fel de caracter are o femeie după culoarea ojei pe care o preferă, și tipul de tunsoare preferata poate să spună multe lucruri despre acea femeie.

18 nov. 2013, 06:56
Ce spune tunsoarea unei femei despre caracterul ei. Află-i toate secretele sexuale şi nu numai

Astfel, potrivit studiilor efectuate de sociologi, exista cateva tipuri de tunsori, dintre cele mai des intalnite, care denota foarte mult despre caracterul unei femei, despre preferintele sale sexuale si despre inclinatiile ei:

Femeile care poarta parul mai lung de linia umerilor

Femeile care adopta tunsori destinate pentru parul lung, care depaseste linia umerilor, sunt de obicei femei care sunt dispuse sa experimenteze cam toate tipurile existente de barbati, pana la o anumita varsta. Ele nu fac acest lucru din cauza ca ar fi desfranate, ci pentru a reusi sa faca o selectie a mascului pe care il doresc alaturi pe o perioada mai lunga. Sexual nu sunt foarte pretentioase, insa apreciaza un barbat care este dezinhibat si nu se sfieste sa ii indeplineasca fanteziile sexuale ascunse.
Pe plan personal, aceste femei doresc sa fie autosuficiente asa ca se axeaza mult pe cariera. Tocmai faptul ca prefera acest lucru le pune in contact cu multi barbati, ceea ce le permite sa experimenteze destul incat sa faca alegerea potrivita. Totodata, inauntrul lor isi doresc foarte mult sa fie mame. Iar potrivit sociologilor si psihologilor, femeile cu parul mai lung de linia umerilor sunt unele dintre cele mai bune mame.
La capitolul bani, acest tip de femei nu pune accent maxim pe partea financiara. Cu toate acestea, fac tot posibilul sa aiba o stabilitate anume pentru a se putea intretine singure. Mai mult decat atat, ii ajuta mereu pe cei care au nevoie de spijin financiar.

CITEŞTE ŞI Cel mai interesant test de personalitate: Copacul preferat îţi spune ce fel de persoană eşti

Femeile care poarta parul mai scurt de linia umerilor

Acest tip de femei nu sunt cu mult diferite de cele mentionate mai sus. Cu toate acestea, au prioritati diferite in viata. Astfel, isi doresc mult ca pana la o anumita varsta sa devina din ce in ce mai sgure pe ele insele si sa reuseasca mereu tot ceea ce isi propun cu forte proprii.
Sexual, sunt femeile care au cele mai mutle fantezii si care isi doresc in pat barbati mai putin experimentati pentru a-i putea invata tainele amorului.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro