Ce stațiune de pe litoralul românesc se potriveşte zodiei tale. Relaxarea va fi garantat la cote maxime

Îţi place să mergi la Mamaia sau eşti vamaiot de când te ştii? Sau, poate, preferi o staţiune liniştită precum Eforie Nord? Trebuie să ştii că îţi poţi alege staţiunea de pe Litoral chiar şi în funcţie de... semnul zodiacal.

15 iul. 2022, 18:11
Ce stațiune de pe litoralul românesc se potriveşte zodiei tale. Relaxarea va fi garantat la cote maxime

Vrei să afli ce stațiune de pe litoralul românesc se potriveşte zodiei tale? Înainte de toate, trebuie să ştii că ai în faţă un text de divertisment, al cărui scop nu este acela de a te face să pici prea mult pe gânduri, ci de a te amuza.

Berbec: Costinești

Berbecii aleg stațiunea tinerilor deoarece cazarea e ieftină, valurile mării sunt mari tocmai bune să te arunci impulsiv în ele, hamsiile sunt la discreție și seara poți merge să-ţi descătuşezi energia pe ringul de dans alături de prieteni.

Taur: Olimp

Deşi este puțin în paragină, Olimpul are avantajul nisipului fin şi al valurilor perfecte. Sigur, cazările nu sunt chiar pentru toate buzunarele, dar o dată pe an nu moare nimeni dacă faci o aroganţă.

Citeste si Horoscopul alcoolului: Ce băutură ţi se potriveşte, în funcție de zodia în care te-ai născut

Gemeni: Mangalia

Statul prea mult la soare nu este chiar ceva la care Gemenii să viseze prea mult. Aceşti nativi tânjesc după agitație, gălăgie, oameni cu care să aiba ce discuta. Sau, dacă ajung la mare, or să facă plajă printre picături şi or să viziteze tot ce le iese în cale. De exemplu, Muzeul de Arheologie de la Callatis.

Rac: Eforie Sud

Racii, familişti convinşi, se simt bine la Eforie Sud unde cunosc pe cineva acolo care are și pet-friendly. Pot merge liniştiţi împreună cu copiii şi animăluţul de companie. Mâncarea bună de la pensiune o să-i facă să se simtă ca acasă.

Leu: Mamaia

Pentru Lei, faptul că dau 200 de lei pe un şezlong nu reprezintă deloc o problemă. Mamaia este pentru lumea bună, așa ca Leii, acolo vin cei cu mașinile scumpe, așa ca ale Leilor. La Mamaia găseşti cea mai scumpă şampanie în cluburi. Poate ajunge chiar şi la câteva zeci de mii de euro. Dar cum Leii se respectă, nici preţul băuturii nu reprezintă o problemă.

Restul zodiilor, pe www.astrosens.ro

Citeste si Karma zodiilor. Cum afectează karma negativă fiecare zodie până la sfârşitul anului 2022