Ce ştie ea să facă LA BARĂ numai în FILME PORNO vezi. O BOMBĂ SEXY face senzaţie la „Românii au talent”

ROMÂNII AU TALENT 2014. Ediţie de vineri seara aduce în faţa juraţilor şi a publicului rockeri “glamourous”, dansuri tiganesti, melodii indiene, beatbox-eri, numere de dresura, mentalisti, reprezentatii inspirate din lumea circului, forta, ambitie si vise care se cer implinite.

28 mart. 2014, 20:31

ROMÂNII AU TALENT 2014Dupa Larisa Bercea, concurenta care a facut senzatie la bara in cel de-al doilea sezon “Romanii au talent”, a venit randul unei noi tinere sa se faca remarcata. Blonda, sexy si intr-o forma de zile mari – asa s-a prezentat pe scena competitiei concurenta care a lasat fara cuvinte pe toti barbatii din sala. VEZI VIDEO

 

Focoasa blonda cu forme apetisante a incins atmosfera si a demonstrat ca este intr-o forma de zile mari printr-un dans la bara fara cusur. „Toti colegii nostri au avut emotii pentru tine”, a punctat Andi, amuzat, iar Adina a primit trei de „Da” pentru reprezentatia sa spectaculoasa.

Vezi şi: Număr EMOŢIONANT la ROMÂNII AU TALENT. O fată în SCAUN cu ROTILE a oferit cel mai frumos moment

De asemenea, vineri seara, Fourest Emisz, o trupă cu patru băieţi cu vârste între 17 şi 21 de ani, a reuşit pentru prima dată să ridice juriul în picioare. Băieţii au făcut beatbox şi au primit cu uşurinţă patru da mergând în etapa următoare. În trupă s-a aflat şi Cosmin Agache, o fost concurent de la ROMÂNII AU TALENT.

„Pentru mine e o premieră. E cel mai bun moment de beatbox din viaţa mea”, a spus Mihai Petre.

Vezi şi: ROMÂNII AU TALENT 2014. Mamăăă, este INCREDIBIL! Patru puşti au ridicat sala şi juriul în picioare

Dumitru Pasare a demonstrat ca isi merita pe deplin numele de familie: a imitat trilurile pasarilor, a cantat la acordeon, la muzicuta si a binedispus intreaga audienta, motiv pentru care a primit „Da” din partea lui Andi, a Andrei si a lui Mihai Petre.

Vineri seara, Maik Gartner, un artist de circ, a urcat pe scena de la „Românii au talent” cu un leu de mare. Cu un număr de dresaj, tânărul de 23 de ani a făcut senzaţie şi a primit trei de da pentru a merge în etapa următoare. Vezi video aici

Uriasul Enzo si-a ascultat dresorul si a dansat pe „Mambo Number 5”, s-a jucat cu mingea, s-a invartit, ba chiar a si aplaudat. „Mihai, as vrea sa ii spui acestui leut de mare ca mananca prea mult, ca n-a dansat in ritm”, l-a tachinat Andi pe colegul sau, care a simtit pe propria-i pielea coltii unei asemenea creaturi vara trecuta.

ROMANII AU TALENT 2014: În noul sezon, concurentii urmează să dea tot ce pot pentru a castiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro, dar si premiul pentru originalitate, de 10.000 de euro. Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor avea rolul de a-i alege pe cei mai talentati dintre romani.

ROMANII AU TALENT 2014Din acest an, publicul din fata micilor ecrane va avea parte de o experienta totala marca „Romanii au talent”: se va bucura atat de spectacolul de pe scena, cat si de ceea ce se petrece in culise. Telespectatorii vor putea urmari ce fac juriul si prezentatorii in pauzele dintre show-uri, ce au facut pe drum, in deplasari si in timpul liber, precum si discutiile spumoase dintre acestia.

Mai mult decat atat, din sezonul acesta, concurentii care vor reusi sa ii lase fara cuvinte inca din etapa preselectiilor pe Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au sansa sa intre direct in semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni „biletul verde”, care ii va trimite in penultima faza a concursului.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Marea surpriză făcută de Andi Moisescu: Mergeţi DIRECT ÎN SEMIFINALĂ!