Ce studii are Jador. Celebrul manelist care a rupt topurile din YouTube a terminat și masterat

Artistul s-a născut în Bacău în data de 25 martie 1995, iar pe buletinul lui nu apare Jador, ci numele său real Remus Ionuț Dumitrache. Acesta își iubește extrem de mult familia și a făcut tot posibilul să o ajute.

07 apr. 2023, 13:29
Ce studii are Jador. Celebrul manelist care a rupt topurile din YouTube a terminat și masterat

Jador nu are o pagina de Wikipedia, însă acest lucru nu înseamnă ca nu are o biografie impresionantă. Într-un fel sau altul artistul a apărut pe piață parcă de nicăieri, iar marea majoritate a oamenilor nu știu care a fost parcursul manelistului. Acesta a devenit conuoscut după participarea de la emisiunea „Puterea Dragostei”. Ulterior, acesta a participat alături de Culiță Sterp și Zanni la emisiunea Survivor.

Citește și: Jador, imaginea virală postată sâmbătă: „O gagică în patul meu”

Artistul s-a născut în Bacău în data de 25 martie 1995, iar pe buletinul lui nu apare Jador, ci numele său real Remus Ionuț Dumitrache. Părinții acestuia sunt propietari ai unei pescării din orașul natal, însă veniturile lor nu au fost niciodată extraordinare. Cu banii strânși din concerte și apariții tânărul și-a ajutat familia. Înainte de participarea la Survivor, a avut propria emisiune. Show-ul Jador Adevărat era difuzat pe Antena Stars, de două ori pe săptămână, de la ora 22:00.

Ce studii a urmat Jador

Acesta își iubește extrem de mult familia și a făcut tot posibilul să o ajute. Jador a povestit că provine dintr-o familie penticostală din Bacău. Cu toate că au o mică afacere, traiul a fost destul de dificil. Jador povestea că atunci când și-a cumpărat mașina mult dorită, mama acestuia a fost extrem de supărată, deoarece era de părere că ar fi trebuit să își cheltuie banii pentru o casă. Zis și făcut, pentru că ulterior Jador a achiziționat un penthouse cu o valoare de 300.000 de euro.

Chiar dacă stilul muzical pe care îl cântă ar putea fi criticat de mai mulți oameni, ei bine, acesta nu se lasă doborât de replicile răutăcioase. Mai mult, nici nu ar avea motive să bage în seamă astfel de răutăți, dat fiind că el știe care a fost trecutul lui și de cât lucruri este capabil. Probabil că foarte puțină lume ar putea să bănuiască că Jador a terminat chiar și un masterat. Se pare că acesta a fost un elev conștiincios încă de când era mic. Jador a urmat cursurile Grupului Scolar ”G.J. Caniciov” Parincea. In 2017, ulterior a absolvit Facultatea de Relatii Internationale si apoi a urmat masterul de ”Studii Economice”.

Citește și: Andreea Bălan rupe tăcerea după ce s-a sărutat cu Jador: „Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar”