Ce studii are Monica Bîrlădeanu. A făcut facultatea înainte să devină actriță

Ce studii are Monica Bîrlădeanu. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, cu o carieră de succes în domeniul actoriei. Trăsăturile fizice au ajutat-o foarte mult încă de când se afla pe băncile studenției, astfel că nu a ratat șansa de a poza în diverse pictoriale.

19 iun. 2023, 12:54
Ce studii are Monica Bîrlădeanu. A făcut facultatea înainte să devină actriță
Ce studii are Monica Bîrlădeanu

Ce studii are Monica Bîrlădeanu. A jucat, de-a lungul timpului, în numeroase producții de succes, iar începând din toamnă, fanii o vor putea vedea într-un nou serial, la Pro TV.

Citește și: EXCLUSIV Dana Budeanu: O duci pe Monica Bîrlădeanu la resort „all inclusive” în Bulgaria cu alţii în jacuzzi? S-a terminat din start! Ca-n desenele animate, va fi devorat Gheorghiţă, şira spinării rămâne din el

Ce studii are Monica Bîrlădeanu

Vedeta a început să cocheteze cu televiziunea în urmă cu mai bine de 20 de ani, mai exact de pe vremea aceea era studentă la Facultatea de Drept. fiind remarcată încă din primul an. A debutat în televiziune în anul trei de facultate, iar de acolo până la o carieră în showbiz a fost un singur pas. În momentul în care și-a dat seama că lumea artistică este chemarea ei, a plecat la Los Angeles pentru a urma cursuri de actorie.

Monica Bîrlădeanu a lucrat mai întâi ca model, după care a început să primească propuneri din partea televiziunilor. A făcut câteva campanii publicitare încă din primul an de facultate, apoi a început să lucreze în televiziune. Prima emisiune pe care a prezentat-o a fost ”La strada”, de la B1 TV.

Monica Bîrlădeanu nu neagă relația cu Valeriu Gheorghiță

Dragilor, stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata e un barbat ABSOLUT NECASATORIT, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala. Va imbratisez tare”, a spus Monica Bîrlădeanu.

Totul a pornit în urma apariției unor fotografii, în care Monica Bîrlădeanu apare în ipostaze intime, în jacuzzi, la un resort din Bulgaria, alături de directorul Spitalului SRI. Povestea ar fi una destul de complicată fiindcă se știe că medicul este căsătorit cu o fostă colegă de facultate, care îl susține în toate activitățile pe care le desfășoară.