Ce surpriză a avut Simona Gherghe de ziua ei. Vedeta a izbucnit în plâns: „Mi-a copt-o Răzvan şi n-am avut nici cea mai vagă bănuială”

Ce surpriză a avut Simona Gherghe de ziua ei. Una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV şi-a sărbătorit ziua de naştere, soţul ei, Răzvan Săndulescu, a dus-o la Roma, acolo unde au petrecut câteva zile de vis.

03 nov. 2022, 18:32

Ce surpriză a avut Simona Gherghe de ziua ei. Pe lângă vacanţa din Italia, jurnalista a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viaţa ei. În momentul când s-au întors în ţară şi au ajuns acasă, vedeta nici nu se gândea că o aştepta o petrecere surpriză, alături de toţi oamenii dragi.

Citeşte: Simona Gherghe, criză de nervi: „Nu ştiu cum sistemul poate să tolereze astfel de personaje”

Ce surpriză a avut Simona Gherghe de ziua ei

M-am scuturat de toate emotiile. Emotii la 45 de ani. Si las aici imagini de la o premiera: prima petrecere surpriza din viata mea! Adevarul e ca mi-a copt-o Razvan si n-am avut nici cea mai vaga banuiala. Ma dusese la Roma, intr-o excursie cadou, stiam ca ne vedem acasa, trebuia sa luam copiii ca sa mergem la colindat, de Halloween. Doar ca… in momentul in care am deschis usa, am dat cu ochii de toti cei dragi mie!

Oameni cu care vorbisem peste zi si deja ma felicitasera! Da, am plans, am fost foarte emotionata ca toti ai mei au venit acolo pentru mine! Si da, cred ca a fost cea mai frumoasa aniversare din viata mea!„, este mesajul scris de Simona Gherghe, pe pagina sa de Facebook.

Simona Gherghe nu mai poate avea copii

Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că nu mai are voie să rămână însărcinată deoarece a avut două sarcini dificile. Prezentatorea TV de la Antena 1 este recunoscătoare pentru cei doi copii minunați din viața ei și susține că a fost destul de dificil să rămână însărcinată.

Nu, suntem în formula completa. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare.