Ce surprize ne pregăteşte Luna de Halloween 2022? Efectele nebănuite ale eclipselor!

Sezonul actual al eclipselor nu numai că se suprapune în mare măsură cu sezonul de Halloween, dar ziua de Halloween este fix între cele doua eclipse din acest final de an.

22 oct. 2022, 21:29
Ce surprize ne pregăteşte Luna de Halloween 2022? Efectele nebănuite ale eclipselor!

Halloween 2022. Vom avea o eclipse de Soare în Scorpion, in 25 octombrie, și o eclipsă de Luna în Taur, în 8 noiembrie. Deci, sărbătoarea tuturor sfinților se încadrează perfect cu atmosfera astrală creată de portalul eclipselor, accentuând și mai mult misticismul specific Halloween-ului.

Horoscop noiembrie 2022. Zodia care îşi acoperă subit toate cheltuielile. Luna cadourilor o prinde fără datorii

Semnificația eclipselor
Într-un an sunt între patru și șase eclipsele și, de obicei, vin în seturi de două – o eclipsă de Soare care are loc pe o lună nouă și o eclipsă de Lună pe o Lună plină. Din punct de vedere astrologic, se crede că aceste lunații supraalimentate dețin puterea mai multor Luni noi sau pline combinate într-una singură, motiv pentru care schimbările în viață se pot întâmpla atât de repede în timpul sezoanelor de eclipsă. Eclipsele din astrologie sunt întotdeauna asociate cu soarta, așa că schimbările bruște și revelațiile rapide pe care le provoacă aceste momente lunare haotice se consideră că ne ajută să ne aliniem cu cele mai adevărate căi și cu cele mai mari destine.

În timp ce Halloween-ul nu cade exact pe una dintre cele două eclipse ale sezonului, există un eveniment lunar cunoscut sub numele de primul patrar, care are loc pe 31 octombrie – alias Ajunul sărbătorii de Halloween. Pătrarele de Lună apar în fiecare lună (o sătămână după Luna nouă și o săptămână înainte de Luna plină) când Luna este în faza de creștere. Dar Luna de Halloween 2022, primul pătrar, este setată să fie foarte specială, deoarece marchează exact punctul de mijloc dintre două eclipse – simbolizând un prag puternic de schimbare.

Halloween-ul și energia sezonului eclipselor
Pentru a înțelege energia cosmică lunară care se învârte în cosmos în noaptea de Halloween, trebuie să înțelegem natura ciclului actual al eclipsei, care are loc pe axa zodiacală a Taurului și a Scorpionului. Având în vedere temele generale evidențiate de aceste două semne, eclipsele din 25 octombrie și 8 noiembrie oferă schimbări și revelații în legătură cu valorile, posesiunile și legăturile noastre energetice. Evenimentele care au loc sub aceste lunații pot presupune renunțarea la nevoia noastră de putere în anumite relații sau domenii ale vieții, dar și câștigarea securității în altele noi la care nu te-ai fi așteptat.

Horoscop rune 24-30 octombrie. Fertilitate şi belşug! Mihai Voropchievici anunţă zodia care trece de toate obstacolele

Eclipsele tind să aducă schimbări rapide și răsturnări bruște ale destinului, iar 31 octombrie se întâmplă să fie punctul de mijloc exact între aceste două momente intense de transformare. Gândește-te la asta ca și cum ai fi în ochiul unei furtuni. Halloween-ul este deja o zi puternică, deoarece din punct de vedere istoric se aliniază cu ziua celtică, cunoscută sub numele de Samhain (Anul nou al vrăjitoarelor), în timpul căreia se crede că vălul dintre cei vii și cei care au murit este mai subțire. Deci, atunci când acest portal mistic este blocat de două eclipse imprevizibile și grele de schimbare, energia sa este și mai intensă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.