Ce TALENTE au copiii juraţilor show-ului ROMÂNII AU TALENT

ROMANII AU TALENT. Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Florin Călinescu se pot mândri cu talentele copiilor lor.

13 mai 2016, 17:54
Ce TALENTE au copiii juraţilor show-ului ROMÂNII AU TALENT

ROMANII AU TALENT. Micuţa Eva, a Andrei şi a lui Cătălin Măruţă, are la aproape un an talent de model. Aceasta a fost deja protagonista unui pictorial pentru o reclamă la scutece şi a arătat că este foarte talentată pentru o viitoare meserie de model. Şi David, fiul cel mare al celor doi, a făcut furori într-o reclamă şi are pasiuni frumoase. Îi place beatbox-ul, ascultă muzică şi deja fredonează diverse melodii care-s acum în vogă.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, este un bun sportiv şi îşi moşteneşte, cu siguranţă, mama. „Am reuşit să-l fac să iubească multe sporturi şi facem o mulţime dintre ele împreună. E foarte bun la snowboard şi wakeboard, a zburat cu parapanta, face enduro şi merge cu bicicleta, face călărie de la patru ani, tenis, înot, baschet, sailing, are licenţă basic pentru catamaran, se scufundă, face kravmaga în echipa oficială a statului Monaco şi vrea neapărat să se apuce de kitesurf. A participat şi el la maratonul «No Finish Line» şi sunt tare mândră că a ieşit pe locul 1 la categoria lui de vârstă, din 250 de copii”, povesea Mihaela pentru click.ro.

Şi Andi Moisescu are doi fii care sunt pasionaţi de diverse sporturi. Luca şi David Moisescu sunt fani snowboard şi trial bike, merg cu bicicleta si practică sporturi de iarna.

Florin Călinescu este mândru de fiul său, Petru. Acesta este cântăreţ şi compozitor, şi a colaborat cu mulţi artişti din showbizul autohton.

ROMANII AU TALENT 2016: Juratii, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, sunt nerabdatori sa vada numerele pe care semifinalistii le-au gandit pentru aceasta etapa a competitiei, iar Smiley si Pavel Bartos vor aduce bucuria si energia de pe scena talentului direct in casele telespectatorilor.

Artgenerator, Familia Cinci, Alexandra Lixandru, Florin Bontea, Marius Gheorghiu, Dumitru Sanduta, Adrian Neacsu, Robert Pascari, Nadara gipsy band, Alin Cubix, Manuel Chivari si Cezara Blioju vor crea maine un spectacol memorabil la Romanii au talent si vor face tot posibilul sa cucereasca publicul, care ii poate trimite in marea finala.

ROMANII AU TALENT 2016: Tot vineri, de la 20:30, telespectatorii vor fi incantati si de doi invitati speciali. Finalistul celui de-al cincilea sezon Romanii au talent, Bogdan Bolohan, va prezenta un moment de dans spectaculos. „Experienta Romanii au talent a fost puternica si motivanta pentru mine, de aceea invitatia de a performa ca invitat in semifinala am primit-o cu mare bucurie. Imi doresc sa le transmit telespectatorilor si publicului din sala un mesaj din sufletul meu. De abia astept scena sub picioarele mele.”, a spus Bogdan.