Ce talismane să porţi în funcţie de zodia ta

După cum știm cu toții, sunt anumite pietre (prețioase sau nu), care au un efect benefic asupra fiecărei zodii. În plus, se spune că acestea ne dau o stare de bine dacă le purtăm în permanență și ne oferă protecție împotriva atacurilor energetice.Ce talismane să porți în funcție de zodia ta.

09 feb. 2015, 21:16
Ce talismane să porţi în funcţie de zodia ta

Taur – pentru că este un semn de Pământ, acestui nativ i se recomandă purtarea unor pietre în nuanțe de galben, cum este topazul.

Gemeni – acești nativi se pare că sunt influențați de pietrele în nuanțe de violet, ori alte ametiste care sporesc șansele la fericire și dragoste.

Rac – cei născuți sub acest semn trebuie să aleagă bijuteriile care au smaralde, întrucât acestea se potrivesc perfect cu latura emoțională a acestuia.

Leu – pentru că este un semn zodiacal puternic, Leul se simte extraordinar dacă poartă chihlimbar. Nuanța sa unică îl va face pe acest nativ să se simtă ca un adevărat rege al junglei urbane.

Fecioara – toată lumea știe cât de sensibilă este o Fecioară, așa că aceasta are nevoie să poarte pietre închise la culoare. Asta le va da încrederea necesară în forțele proprii.

Balanță – această zodie poate fi considerată una norocoasă, căci poate jongla cu diferite pietre. Fie că optează pentru topaz, acvamarin sau chihlimbar, Balanța va ieși mereu în evidență cu ajutorul podoabelor din aceste pietre.

CITESTE MAI MULT PE REVISTA TEO

Citeşte şi Oracolscrop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru săptămâna 9-15 februarie