Ce TALISMANE ţi se potrivesc în funcţie de ZODIE

Dintotdeauna oamenii au folosit fel și fel de talismane pentru a le aduce noroc. Și, atunci, de ce nu ai folosi talismanul potrivit zodiei tale? Iată ce talismane ți se potrivesc, în funcție de zodie.

14 nov. 2013, 20:53
Ce TALISMANE ţi se potrivesc în funcţie de ZODIE

Berbec

Semn de foc, pentru tine sunt potrivite culorile puternice (rosu, portocaliu). Simbolurile tale norocoase sunt soarele, luna si stelele. Pentru femei sunt recomandate bijuteriile cu rubine. Daca esti adeptul artei feng shui, poti incerca simbolul budist tibetan dorje.

Taur

Metalul preferat al lui Venus, zeita care vegheaza zodia Taurului, era cuprul. De aceea, accesoriile tale norocoase ar trebui sa fie din cupru. Insa orice alt metal este la fel de binevenit, pentru ca esti un semn de pamant, iar metalul isi are sursa in pamant. O potcoava deasupra usii iti va aduce noroc.

Gemeni

Semn de aer, tie iti poarta noroc orice zboara: pasari, fluturi, libelule. De asemenea, iti poti pune acasa sau la birou, pene. Pentru a alunga ghinionul este indicat sa ai tot timpul la tine o oglinda.

Rac

Semn de apa, tie iti poarta noroc orice inoata: pesti, stelute de mare, delfini si orice alte simboluri legate de apa. Colierele de perle sau de scoici iti aduc noroc, iar pentru succesul in cariera sunt bijuteriile din argint in forma de luna.

Leu

Soarele, luna, stelele sunt simbolurile tale norocoase. De asemenea, bijuteriile din aur iti poarta noroc daca au forma de foc sau de soare. Pentru succesul in cariera sunt recomandate accesorii in forma de pisica.

Citeşte continuarea zodiilor pe sfatulparintilor.ro