Ce tarif are Andra pentru un show. Suma imensă pe care cerut-o la două evenimente în Germania

Andra (36 de ani) este una dintre cele mai buni voci din România, iar tariful său pentru un eveniment este pe măsură. Artista este gata să câștige o adevărată avere pentru două evenimente private.

02 sept. 2022, 16:10
Ce tarif are Andra pentru un show. Suma imensă pe care cerut-o la două evenimente în Germania
Ce tarif are Andra pentru o nuntă. Suma imensă pe care cerut-o la un eveniment în Germania

Ce tarif are Andra pentru un show. Pentru două evenimente care vor avea loc luna aceasta în Germania, în Munchen și Dusseldorf, cântăreața ar urma să încaseze nu mai puțin de 40.000 de euro, câte 20.000 de euro pentru fiecare. Vedeta va fi însoțită de trupa sa, salariile celor care o compun fiind asigurate din aceeași sumă, scrie Fanatik.

Andra s-a pozat în costum de baie după ce a slăbit. Cum arată acum soţia lui Măruţă: „Sunt foarte recunoscătoare”

Până atunci, doar în luna august, la scurt timp după întoarcerea din vacanța din Spania, Andra a avut concerte în Sibiu, Iași, Satu Mare și Uricani, fiind răsplătită cu 48.000 de euro. Pentru un moment artistic de 50 de minute, tariful artistei este de 12.000 de euro, plus TVA.

Carmen Harra, noi previziuni despre divorţul anului: „Andra şi Cătălin Măruţă nu sunt suflete-pereche, ea va genera despărţirea”

Artista mai câştigă bani frumoşi şi din apariții TV, contracte de imagine și din studioul Andra Records. Andra ar câștiga în jur de 8.000 de euro, lunar, în postura de jurat al show-ului „Românii au Talent”, iar soțul ei, Cătălin Măruță (44 de ani), câștigă o sumă asemănătoare, ca prezentator al emisiunii „La Măruță”. În ultimul an, după ce a plătit toate taxele și impozitele, Andra a rămas cu un profit de aproximativ 185.000 de euro, de pe urma companiei Andra Records. Și  din contul de Youtube câştigă până la 1.000 de dolari pe lună!