Ce tehnici de seducție folosești, în funcție de zodia în care te-ai născut

Zodia în care te-ai născut spune multe lucruri despre personalitatea ta, despre cum reacționezi în diverse situații sau ce tehnici de seducție folosești atunci când vrei să cucerești un bărbat.

28 apr. 2022, 19:14
Ce tehnici de seducție folosești, în funcție de zodia în care te-ai născut

Așadar, iată care e tehnica ta de seducție în fiecare de zodia în care te-ai născut:

Berbec

Femeile nascute în zodia Berbec sunt printre cele mai îndrăznețe și curajoase. Ele nu se tem niciodată de un refuz, cu toate că își doresc să câștige de fiecare dată și să fie în centrul atențiie. De regulă, ele poartă ținute provocatoare și îndrăznețe pentru a trage atenția sexului opus. Hainele sunt doar o modalitate de a a-și arăta personalitatea puternică. Ele sunt foarte directe, pasionale, expresive, ceea ce le e pe plac multor bărbați.

Taur

Femeile Taur au seducția în sânge. E una dintre puterile lor ascunse. Reușesc cu ușurință să își schimbe abordarea în funcție de persoana pe care o au în fața lor. Pot fi în același timp femeia fatală sau fata cuminte. Sunt frumoase și foarte feminine și știu cum să își folosească aceeste atuuri.

Gemeni

Au mai multe fețe pe care le folosesc în funcție de împrejurări. Sunt inteligente, amuzante, sociabile și de obicei sunt cele mai populare din grupul lor de prieteni. Își pot schimba și ele, de asemenea, metoda de abordare în funcție de persoana pe care o au în față. Sunt interesate de bărbați care le stimulează din punct de vedere intelectual.

Rac

Racul este una dintre cele mai sensibile zodii. Femeile născute sub influenta acestui semn sunt de obicei foarte emoționale, iubesc viața de familie, iar bărbatii le consideră partenere ideale. Sunt foarte feminine și își arată întotdeauna această latură atunci când vor sa cucerească. De asemenea, impresionează prin calitățile lor deosebite de gospodină.

Leu

Sunt femei cu personalități foarte puternice. Ele iubesc să fie în centrul atenției indiferent de context. Își pot transforma chiar și defectele în calități și să le folosească în avantajul lor. Se descurcă bine în a atinge punctul sensibil al bărbaților pe care îi consideră interesanți.

Fecioara

Pragmatice și foarte organizate în viața de zi cu zi, Fecioarele au o abordare similară și în ceea ce privește seducția. Femeile din această zodie au o alură de fete cuminți, sunt cu picioarele pe pământ și au o atitudine calmă. Dar sub această imagine se află un plan bine pus la punct de a cuceri barbatul pe care îl doresc.

Balanta

Au abilități de seducție excelente. Acorda o foarte mare atentie aspectului sau fizic si modului in care se prezinta in lume. Nu se imbraca provocator pentru a atrage atentia, dar stilul vestimentar impecabil le ajuta sa se remarce intotdeauna. Gratia, feminitatea si abilitatile sociale sunt principalele arme de seductie ale femeii Balanta.

Scorpion

Femeile din Scorpion au un farmec irezistibil și amenă sexualitate prin toți porii. Au voce senzuală și un sex-appeal căruia nu îi poate rezista niciun bărbat.  Cei mai multi barbati se indragostesc rapid si iremediabil de femeile din aceasta zodie. Atunci cand vor sa cucereasca un barbat, femeile Scorpion se folosesc de tot felul jocuri si trucuri psihologice.

Sagetator

Sunt atletice și active și se remarcă prin forma lor fizică de invidiat. Au mereu zâmbetul pe buze, sunt puternice și dornice să se distreze. Așa reușesc să cucerească orice bărbat își doresc. Folosesc tehnici de abordare cât mai directe, lasă la o parte tot ce înseamnă reținere și trec la treabă.

Capricorn

Femeia din zodia Capricorn este puternica, hotarata si stie intotdeauna ce vrea, inclusiv in plan sentimental. Isi creeaza o imagine care inspira siguranta de sine si incredere. Succesul este deosebit de important pentru aceste native, care isi vor dori sa cucereasca barbati la fel de puternici ca si ele. Tehnica lor de seductie se bazeaza pe atitudinea aparent indiferenta, care ii va atrage ca un magnet pe barbatii competitivi, ce adora provocarile.

Varsator

Nativa din Varsator nu acorda o foarte mare atentie impactului pe care il are asupra barbatilor. Prietenia este deosebit de importanta pentru femeile din aceasta zodie, dar risca sa nu observe faptul ca multi dintre cei pe care ii considera prieteni isi doresc mai mult de atat. Femeia din Varsator este moderna, curajoasa si nonconformista si se va folosi de aceste atuuri atunci cand isi doreste sa cucereasca un barbat.

Pesti

Femeile din Pesti par sensibile si delicate, dar este doar un truc la care apeleaza pentru a cuceri barbatii de care sunt interesate. Nu ezita sa actioneze atunci cand este cazul si lasa la o parte orice urma de sfiala cand lupta pentru a atrage atentia unui barbat. Frumusetea lor naturala este asul din maneca, pe care il folosesc de fiecare data cand este necesar.