Ce-ţi rezervă horoscopul între 12 – 18 septembrie

Horoscop: Descoperă ce-ți rezervă astrele în perioada 12 - 18 septembrie.

12 sept. 2014, 08:38
Ce-ţi rezervă horoscopul între 12 – 18 septembrie

BERBEC

Primiţi în continuare cadouri, deşi nu există vreun motiv special. Vă bucuraţi întreg intervalul de aprecieri şi felicitări! Promovarea profesională însă mai întârzie. Sunteţi apreciată marţi pentru tactul de care daţi dovadă în situaţii neobişnuite. Greşeli contorizate, fără împăcări la „masa verde”.

TAUR

Nu este indicat pentru nimeni, dar mai ales pentru dv., să participe la dezamorsarea unui conflict abordând o manieră de „luptă”. Vă este din ce în ce mai greu să fiţi blândă şi vă încăpăţânaţi să nu faceţi niciun fel de rabat nimănui. Estimaţi cu precizie pierderile din investiţiile planificate.

ZODIA NOROCOASĂ – GEMENI

Este foarte adevărat că încă mai visaţi la marea iubire, dar vă decideţi să nu vă mai confesaţi nimănui. Ştiţi cum să abordaţi miercuri persoanele mai în vârstă, în aşa fel încât să nu aibă impresia că sunt total inutile. Primiţi joi un mic ajutor financiar  neaşteptat, dar deosebit de folositor. Sunteţi răscolită de gânduri şi vă lăsaţi cuprinsă de melancolie, chiar fără nicio motivaţie, punând probleme de viaţă persoanei iubite. Admiteţi că sunteţi „vinovată” de emotivitate şi că este de preferat să fiţi mai diplomată cu cei dragi. Senzualitatea dv. constituie deja un handicap prin atenţia exagerată pe care o atrageţi.

RAC

Vi se cere să fiţi discretă, numai că sunteţi prea bucuroasă pentru a rezista ispitei de a vă lăuda faţă de cei dragi. Rudele vă cunosc prea bine pentru a mai insista, dar la serviciu lucrurile stau altfel. Sunt doar promisiuni, aşa că mai aveţi răbdare! Refuzaţi orice formă de „purificare” forţată!

LEU

Deşi aţi promis că nu veţi mai accepta din partea celor dragi niciun afront, preferaţi să le fiţi complice, decât să fie pedepsiţi cu severitate. Cei dragi vă consideră suspicioasă, însă bănuielile dv. se dovedesc mai aproape de realitate decât ar crede cineva. Relaţiile parteneriale se radicalizează.

FECIOARĂ

Se pare că nu vă mai e frică de nimeni. Este posibilă marţi o pagubă majoră de bani, dacă v-aţi implicat în afaceri cu rudele. Din păcate, vă lipseşte total răbdarea şi compasiunea. Un control medical pentru dv. se dovedeşte vineri chiar foarte necesar. Sunteţi „penalizată” într-o manieră originală.

BALANŢĂ

Sunteţi o persoană de încredere şi se pare că veţi începe să consideraţi că această apreciere constituie uneori un handicap. Constataţi că nu mai aveţi timp liber deloc! Primiţi atât de multe laude vineri din partea colegilor, încât deveniţi suspicioasă. Descoperiţi că sunteţi minţită de cel iubit.

SCORPION

Cei din anturaj au nevoie de sprijinul dv. şi nu trebuie să vă supăraţi, ci doar să le atrageţi atenţia că exagerează. Descoperiţi joi că sunteţi mai cunoscută decât credeaţi. Popularitatea se dovedeşte a fi un factor de stres. Deşi „dreptatea” este de partea dv., nu aveţi nicio şansă să fiţi crezută.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă faceţi cheltuieli multe, deşi femeile din anturaj vă critică, iar rudele nu vă mai bagă în seamă deloc, aveţi noroc şi energie cât pentru două persoane. Nu vorbiţi mult, acţionaţi fără să cereţi sfatul nimănui şi obţineţi succes după succes. Se vor radicaliza aproape toate conflictele.

CAPRICORN

Poate apărea un conflict familial care se stinge în week-end. Puneţi bazele unui statut social de excepţie, care vă conferă şi mai multă siguranţă. Sunteţi felicitată, primiţi cadouri, bani ori invitaţii în alte ţări. Apare vineri o şansă financiară prin care se pot anula amenzi ori alt fel de datorii. 

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro