Ce tip de chilot ţi se potriveşte în funcţie de forma fundului

Ba acopera prea mult, ba lasa multa piele la vedere. Alegerea slipului potrivit nu este o misiune usoara, asta mai ales ca nu toate femeile arata la fel si nu toate tipurile de chilot se asaza la fel de bine.

28 aug. 2015, 10:00
Ce tip de chilot ţi se potriveşte în funcţie de forma fundului

Site-ul popsugar.com a realizat o clasificare a lenjeriilor intime pe care ar trebui sa le porti in functie de forma fundului tau:

Tonifiat

Daca ai un fund ferm, bine conturat, atunci ar trebui sa mizezi pe slipul plin, in stil usor masculin, care accentueaza formele si ii da un plus de volum, fara insa sa lase la vedere prea multa piele.

Daca vrei sa iti expui mai mult fundul tonifiat, atunci alege o pereche de bikini sub talie, cu lateralele subtiri, precum cei din imaginea de mai sus. Ei iti vor scoate in evidenta fundul bombat, oferind o priveliste foarte frumoasa din spate.

Mare

Daca te numeri printre cele cu forme generoase, poti crea o iluzie optica astfel incat fundul tau sa para mai mic. Poarta un chilot cu talie inalta care concentreaza privirea mai sus.

Evita slipii cu imprimeuri mari, pentru ca vor face fundul tau sa arate si mai mare decat este. Mizeaza pe printuri mici, precum aceste ancore care par aruncate la intamplare, creand un joc vizual menit sa distraga atentia de la dimensiunile partii dorsale.

Mai multe detalii, pe ele.ro

Citeşte şi Mihaela Rădulescu şi-a pus un slip minuscul şi a dezvăluit „cea mai bună dietă”