Ce tragedie, a căzut de la etaj, avea 20 de ani… „Întotdeauna ţi-a plăcut să admiri stelele, acum ai devenit una dintre ele”

O tânără în vârstă de 20 de ani a murit noaptea trecută după ce a căzut de la etajul șapte al unui bloc din cartierul Micro 14, din Satu Mare. 

25 aug. 2019, 12:40
Ce tragedie, a căzut de la etaj, avea 20 de ani… „Întotdeauna ţi-a plăcut să admiri stelele, acum ai devenit una dintre ele”

Poliția a dechis o anchetă ca să stabilească dacă a fost un act suicidal, un accident sau altceva, a notat presasm.ro. Tragedia a avut loc în jurul orei 4.00. Medicii care au ajuns la fața locului n-au mai putut face nimic pentru a o salva. Corpul neînsuflețit va fi depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei.

Medicii legiști vor avea ultimul cuvânt în acest caz, urmând să stabilească dacă a fost un act suicidal sau un accident. Iubitul fetei a postat un mesaj cutremurător pe Facebook.

„Nici nu știu cu ce să încep… ai fost o femeie minunată, în devenire… am încercat să te scap și să te protejez de tot ceea ce știam eu că ți-ar face rău, de multe ori nu m-ai ascultat, dar știai în sinea ta că te iubesc și iți doresc doar binele! Îmi cer iertare pentru tot ce ți-am greșit, ai fost și vei fi mereu dragostea mea mare! Încă nici acum nu îmi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva, unde ți-ai fost capul Jess?! Unde?! Întotdeauna ți-a plăcut să admiri stelele… acum ai devenit una dintre ele! Te voi privi noapte de noapte până când mă voi așeza și eu din nou lângă tine… Te iubesc și te voi iubi mereu!”, a scris tânărul.