Ce tragedie. A murit la 29 de ani după o cură de detoxifiere. Acuzaţii grave aduse medicului

Janna Rasskazova era tânără, frumoasă și celebră datorită aparițiilor în Playboy. Din nefericire, destinul i-a fost curmat brusc din cauza unei decizii neinspirate – rusoaica a decis să facă o cură de detoxifiere!

15 aug. 2019, 07:38
Ce tragedie. A murit la 29 de ani după o cură de detoxifiere. Acuzaţii grave aduse medicului

Janna Rasskazova (29), fost model Playboy și DJ, și-a pierdut viața în mod dramatic după ce a apelat la serviciile unei clinici medicale pentru a face o cură de detoxifiere. Prietenii Jannei, care au fost alături de ea în ultimele clipe, au povestit că tânăra participase la petreceri câteva zile la rând și, ulterior, a simțit nevoia să-și purifice organismul. Din păcate, medicul la care a apelat Janna, care a venit să-i administreze tratamentul acasă nu a știut că vedeta Playboy mai lua și altă medicație – gest total neprofesionist, deoarece anamneza este obligatorie înainte de a-i administra medicație unui pacient, fie el și tânăr.

Medicul i-a pus Jannei o perfuzie și le-a spus celor doi prieteni care erau la ea să nu o lase singură. Tânăra a adormit la scurt timp, însă prietenul ei Alexander a povestit că, după o vreme, a trezit-o deoarece respira într-un mod ciudat… Apoi, Janna s-a îndreptat spre bucătărie, dar a început să se sufoce și a leșinat în fața prietenilor ei. Aceștia au chemat de urgență salvarea, însă pentru tânărul model Playboy a fost prea târziu, paramedicii nu au reușit să o resusciteze…

Conform raportului preliminar, vinovat de moartea Jannei este medicul, care nu s-a obosit să o întrebe dacă mai ia și altă medicație și este foarte posibil ca substanțele să fi interacționat și să-i fi produs decesul. Din nefericire, un tratament la care multă lume apelează în ziua de azi, aparent inofensiv, s-a dovedit fatal.