Ce tragedie! Cunoscutul sportiv, un munte de om, a murit în braţele iubitei sale, avea doar 30 de ani

Jo Lindner, un cunoscut sportiv, a murit in bratele iubitei sale - Barbatul de doar 30 de ani se pare că a suferit un anevrism.

04 iul. 2023, 10:11
Ce tragedie! Cunoscutul sportiv, un munte de om, a murit în braţele iubitei sale, avea doar 30 de ani

Jo Lindner era cunoscut pe reţelele sociale ca Joesthetics, era urmărit de aproape 9 milioane de oameni pe Instagram, în timp ce pe YouTube avea aproape un milion de followeri şi aproximativ 500 de milioane de vizualizări ale clipurilor sale video.

Amendă-record de 25.000 de lei încasată de Gigi Becali. Pentru a ce a fost sancţionat patronul de la FCSB: „Chiar aşa? Nu avem niciun pic de demnitate?”

Tânărul german în vârstă de 30 de ani a murit în braţele iubitei sale, cunoscută drept NICHA, după ce ar fi suferit un anevrism.

Jo Lindner – Mesajul emoționant transmis de iubita sa

Jo Lindner locuia în Thailanda, alături de iubita sa, şi posta constant pe reţelele sociale clipuri video în care se antrena sau în care le oferea oamenilor sfaturi pentru sănătate.

Iubita lui Jo Lindner a posat un mesaj pe Instagram, după moartea sportivului, în care a explicat că acesta a murit în braţele ei.

„Ieri, s-a stins din cauza unui anevrism. Am fost acolo, cu el, în cameră. Mi-a pus la gât lănţişorul pe care l-a făcut pentru mine şi apoi s-a întins aproape de mine aşteptând să meargă la sală. Era în braţele mele, apoi s-a întâmplat totul atât de repede.

ANAD a făcut anunțul, după ce Simona Halep a fost audiată! Când ar urma să vină verdictul
În urmă cu trei zile a tot psus că îl doare gâtul, dar nu am realizat decât atunci când a fost prea târziu. În acest moment nu pot scrie mai multe. Credeţi-mă că acest om este mai mult decât veţi şti vreodată. Atât de dulce şi puternic, atât de muncitor, loial, cinstit şi deştept. Şi a crezut în absolut toată lumea!”, a scris NICHA în postarea apreciată de peste 300.000 de oameni.