Ce trebuie să ştii înainte de următorul tău zbor cu avionul

Dacă aveţi emoţii înainte de a pleca cu avionul, atunci cel mai bine este să aflaţi cât mai multe despre lucrurile care se întâmplă în timpul zborului, pentru a nu vă panica degeaba.

01 apr. 2014, 18:59
Ce trebuie să ştii înainte de următorul tău zbor cu avionul

Pe site-ul Reddit sunt împărtăşite o mulţime de experienţe ale piloţilor, însoţitorilor de bord, precum şi ale altor membri ai companiilor aviatice. Iată câteva dintre lucrurile povestite de echipaje.

Băile

Băile avioanelor pot fi deblocate şi deschide dinafara lor. Toate. Orice pilot şi însoţitor de zbor ştie cum şi probabil şi foarte mulţi pasageri.

Luminile

Când se decolează şi se aterizează noapte, luminile sunt închise în avion pentru a permite ochilor noştri să se obişnuiască cu întunericul. În caz de evacuare, vom putea vedea mai bine.

Păturile, pernele şi revistele

Nu folosiţi păturile şi pernele decât dacă sunt sigilate în pungi de plastic, decât dacă doriţi să împărţiţi microbi cu străinii. Mai mult, revistele sunt cele mai murdare lucruri din avion.

Deschiderea uşilor în timpul zborului

Aţi stat vreodată lângă ieşirea de urgenţă şi v-aţi întâmplat ce s-ar întâmpla dacă un nebun ar deschide-o la 10.000 de metri altitudine? Din fericire, acest lucru este imposibil din cauza presiunii.

Vizitele în cabinele piloţilor

Credeaţi că vizitele în cabinele piloţilor sunt interzise, mai ales după atentatul de la 11 septembrie? Vă înşelaţi. „Este Ok, atunci când avionul este la sol. Este partea cea mai frumoasă a jobului meu, mai ales atunci când pasagerul este interesat şi pune o mulţime de întrebări (…) Cel mai bine este să cereţi voie după aterizare, când toată lumea coboară”, a scris un pilot pe Reddit.

Ce nu o să vă spună în timpul urgenţelor

„Dacă nu o să reuşim, nu o să vă spunem asta. Ultimul lucru de care avem nevoie înainte de a muri este o răscoală”, a precizat un însoţitor de zbor pe Reddit.