Ce trecut tumultos ascunde Oana Ioniţă de la MasterChef 2022. Fosta Miss Playboy, legături suspecte cu Liviu Dragnea şi Nuţu Cămătaru

Oana Ioniță, blonda sexy de la Masterchef, are un trecut interesant, legat de fostul lider PSD Liviu Dragnea, dar şi de celebrul interlop Nuţu Cămătaru.

25 ian. 2022, 12:16
Ce trecut tumultos ascunde Oana Ioniţă de la MasterChef 2022. Fosta Miss Playboy, legături suspecte cu Liviu Dragnea şi Nuţu Cămătaru
Ce trecut tumultos ascunde Oana Ioniţă de la MasteChef

Ce trecut tumultos ascunde Oana Ioniţă de la MasterChef. Actriţa ajunsă acum la 38 de ani a impresionat juriul cu o reţetă delicioasă de rață cu dovleac și prune picante, dar şi cu o rochie care i-a pus din plin în evidență formele cu care a înnebunit bărbații de-a lungul timpului! „Eu gătesc de mică pentru că am crescut cu bunica mea. Ea era foarte bătrână și gătitul îmi amintește de ea”, a declarat Oana Ioniță.

Ce trecut tumultos ascunde Oana Ioniţă de la MasterChef. Fosta Miss Playboy, legături suspecte cu Liviu Dragnea şi Nuţu Cămătaru

Oana Ioniță a devenit celebră după ce a reuţit să câștige titlul de Miss Playboy 2004. Apoi a fost „Fata de la Vremea” pentru Libertatea şi a apărut în telenovela „Inimă de țigan”. Formele sale au transformat-o într-o adevărată țintă pentru bărbații cu bani, iar în 2013 s-a căsătorit cu Dan Neagoe, un afacerist din Teleorman, fost coleg de facultate al lui Liviu Dragnea, cunoscut și sub porecla de „Regele Oțelului”. Conform RiseProject, în dezvăluirile din cazul „Valiza Tel Drum”, Oana Ioniță devenise amică apropiată cu Nicoleta Pene, contabilul firmei Tel Drum, iar Petre Pitiș, directorul general al companiei care acum face obiectul unor dosare grele la DNA, i-a fost și fost naș de cununie! În  2019 Oana Ioniţă a divorţat de Dan Neagoe, scrie Fanatik.

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri incendiare despre relația cu o celebră prezentatoare TV din România. „Atât de urâtă era nemachiată, dimineaţa!”

De asemenea, Oana Ioniță era, cu ani în urmă, amică apropiată cu Nuțu Cămătaru. Ba chiar, la un moment dat, sora ei, Elena Ioniță, a fost logodnica interlopului, dar planurile de căsătorie au fost anulate de arestarea bărbatului! Oana şi Elena Ioniţă au şi cântat într-o trupă împreună, DeCorazon, iar una dintre melodiile lansate de formație i-a fost dedicată chiar lui Nuțu Cămătaru.

Nuţu Cămătaru, declaraţii incendiare despre Monica Gabor: Mi-a adus-o Dinu Damaschin. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi!