Ce va face Iuliana Tudor în continuare. Emisiunea ei a fost zburată din grila TVR: „Am sentimentul că o iau de la capăt”

Se pare că Iuliana Tudor nu se desparte de TVR. După ce emisiunea ei a fost „zburată” din grilă, vedeta postului a primit un nou show pe mână. Iată despre ce este vorba.

09 apr. 2024, 19:23
Ce va face Iuliana Tudor în continuare. Emisiunea ei a fost zburată din grila TVR: „Am sentimentul că o iau de la capăt”
Ce va face Iuliana Tudor în continuare. Emisiunea ei a fost zburată din grila TVR

Iuliana Tudor este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, având o carieră impresionantă în spate, în special în cadrul TVR. Totuși, postul unde a crescut și a evoluat ani de zile, a lăsat-o anul trecut fără emisiunea „Vedetă populară”, la cârma căreia se afla încă din anul 2017. Show-ul a fost scos din grila de programe, iar motivele indicate de TVR la momentul respectiv au fost unele de ordin financiar.

Citește și: Doliu imens în TVR, a murit celebra realizatoare Ioana Bogdan. Se ocupa de Revelioanele de până în 1990

Totuși, Televiziunea Română nu a putut să renunțe la una dintre cele mai importante vedete ale postului, motiv pentru care Iuliana Tudor a primit o nouă emisiune, care va avea premiera duminică, în data de 14 aprilie, începând cu ora 21:00. Noul show prezentat de Iuliana Tudor se numește „Petrecere…cu cântec” și va aduce în prim plan muzica populară şi personalităţi ale folclorului românesc, iar prima ediţie omagiază cei 50 de ani de carieră artistică ai Nicoletei Voica, potrivit Paginademedia.ro.

Sofia Vicoveanca, Florica Bradu şi Constantin Enceanu, Orchestra Fraţilor Advahov, Ana Anuţoiu, Alexandra Dan şi Dorinel Gavriluţ Pîrvoni sunt alte câteva nume care vor apărea în prima emisiune.

„De fiecare dată când încep un nou proiect, am sentimentul că o iau de la capăt, cu acelaşi entuziasm ca în prima mea zi de televiziune – şi mă bucur că nu am pierdut asta. Petrecere… cu cântec! este un program de divertisment folcloric prin care ne-am propus să onorăm carierele şi vieţile unor artişti importanţi ai muzicii populare din România, care, în 2024, aniversează un număr rotund de ani. Emisiunea este gândită sub forma unei petreceri, într-o atmosferă caldă, oferind posibilitatea protagonistului să se simtă în largul său şi să se bucure de sărbătoare”, a decarat  Iuliana Tudor, producător şi moderator al programului.

Citește și: Revenire surpriză la TVR! Ce emisiune va avea Sebastian Țopescu la Televiziunea Națională