Ce vor face de Crăciun, Răzvan Simion și Daliana Răducan. Destinația pe care au ales-o cei doi pentru sărbătorile de iarnă

Mai e puțin și se apropie Crăciunul, așa că fiecare a stabilit deja cum și unde îl va petrece. Răzvan Simion și Daliana Răducan au ales de pe acum destinația pentru a se relaxa cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

29 nov. 2022, 15:50
Ce vor face de Crăciun, Răzvan Simion și Daliana Răducan. Destinația pe care au ales-o cei doi pentru sărbătorile de iarnă

Mai e puțin și se apropie Crăciunul, așa că fiecare a stabilit deja cum și unde îl va petrece. Matinalul de la Antenă și iubita lui vor pleca în Germania.

Răzvan Simion și Daliana Răducan vor petrece Crăciunul în Germania

Răzvan Simion va merge în Germania de Crăciun pentru că sora lui este însărcinată, iar la sfârșitul lunii decembrie va aduce pe lume un băiețel.

„Sunt toate programate de foarte mult timp, prefer să spun când mă întorc cum a fost, decât să mă apuc să spun acum cum va fi. Intenționăm să mergem toți, cu cei mici, în Germania. Sora mea stă acolo de vreo 10 ani și urmează să îmi aducă un nepoțel, la finalul lunii decembrie, și mergem să o mai prindem graviduță. (…) E cel mai frumos târg de Crăciun și atunci legăm și Crăciunul și familia”, a mărturisit Răzvan Simion, pentru Antena Stars.

Matinalul de la Antenă îi va lua și pe cei doi copii ai lui, mai ales că Daliana și fiica lui Răzvan Simion sunt foarte apropiate, așa că cel mai probabil, aceasta va fi vacanța ideală.

Citește și: Mario Iorgulescu s-a fotografiat în Italia cu un celebru interlop din Timişoara. „Fratele meu!” FOTO

Matinalul de la Antenă, fericit în brațele iubitei sale

Răzvan Simion părea extrem de fericit în brațele Lidiei Buble, iar toți credeau că cei doi vor ajunge la altar. Ei bine, se pare că timpul a avut alte planuri cu cei doi, așa că au mers pe drumuri separate. Dacă Lidia Buble a rămas singură după despărțire, ei bine Răzvan Simion și-a găsit alinarea în brațele Dalianei Răducan. Actuala iubită a lui Răzvan Simion  este architect și designer de interior, având propria afacere în București. Aceata a participat alături de Dragoș Bucur, în emisiunea ,,Visuri la Cheie”, iar mai apoi a început să lucreze pe cont propriu.

Cei doi și-au început relația într-o vacanță în Istanbul.

„Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a declarat prezentatorul de la Antena 1 pentru VIVA!.

Citește și : Emilia Ghinescu are o frumusețe de invidiat. Cum reușește să aibă un ten lipsit de imperfecțiuni