Ce vor femeile de la un bărbat? NU e ceea ce crezi tu

Ce ii face pe barbati atragatori in ochii femeilor? Daca ar fi sa crezi miturile urbane raspunsul nu poate fi decat: banii, banii si iar banii.

21 iun. 2016, 20:05
Ce vor femeile de la un bărbat? NU e ceea ce crezi tu

Unii sustin ca acest stereotip isi are radacinile in evolutie, adica din cele mai vechi timpuri femeile preferau barbatii cu resurse pentru a asigura supravietuirea copiilor sai. Exista mai multe studii care sprijina aceasta idee, femeile considerand statusul si averea extrem de importante atunci cand iau in calcul un potential partener pe termen lung.

Totusi, faptul ca femeile au tendinta sa puna mai mult pret pe bani decat barbatii, asta nu inseamna ca femeile sunt interesate doar de bani sau ca banii sunt singurul lucru ce conteaza in ochii lor.

In realitate, femeile iau in calcul o multime de multe alte lucruri in afara banilor. Vreti o dovada? Iata un sondaj online publicat in Archives of Sexual Behavior in care femeilor li s-a dat o lista cu 23 de trasaturi si au fost rugate sa le noteze in functie de cat de importanta este prezenta lor la un potential partener.

Iata care sunt primele 10 trasaturi precum si procentul obtinut.

Umor: 53%.
Inteligenta: 44%.
Onestitate: 39%.
Bunatate 36%.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO