Ce zodii au noroc în dragoste în 2016

Vezi cum vei sta pe plan sentimental în anul 2016. Citeşte HOROSCOP 2016 DRAGOSTE pentru ZODIA TA.

07 apr. 2016, 11:07
Ce zodii au noroc în dragoste în 2016

HOROSCOP 2016 DRAGOSTE BERBEC

Vei avea parte de relatii pasionale in anul 2016 si vei avea o mare putere de seductie. Berbecii casatoriti sau cei care sunt intr-o relatie serioasa vor face planuri. Relatiile de familie se imbunatatesc in special intre 17 iunie si 22 iulie.

Venus va trece prin casa iubirii in luna aprilie, asa ca te va ajuta sa ai parte de emotii si noi aventuri. Insa, relatiile care incep in luna Mai nu au mari sanse de reusita.

In lunile de iarna vei acorda mai multa atentie carierei, lucru care te va distrage de la viata personala, asa ca pune bine in balanta ce conteaza mai mult pentru tine!

Cei care sunt singuri vor reusi sa isi gaseasca partenerul ideal abia la finalul anului, undeva in luna Decembrie.

HOROSCOP 2016 DRAGOSTE TAUR

Taurii casatoriti vor avea parte de multe bucurii din partea sotului / sotiei. De asemenea, copiii vor aduce multa fericire in familiile Taurilor!

Daca esti singur, deschide-ti inima si nu renunta la speranta, in prima parte a anului! Dupa luna septembrie, astrele nu iti sustin o noua relatie.

Venus te sprijina, intre 5 si 29 august sa iti gasesti sufletul pereche. Vei reusi sa intalnesti acea iubire care te va da pe spate, te va face sa te topesti si sa iti doresti o familie cu acea persoana. Cele mai mari sanse pentru a te indragosti sunt pe 27 august, cand Venus se uneste cu Jupiter, in favoarea ta.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com