Ce zodii se potrivesc cu nativii Balanţă

Nativii Balanță sunt, după cum însuși numele însemnului lor zodiacal sugerează, persoane echilibrate, calme și docile în câteva cazuri. Cu toate acestea însă, acest semn zodiacal este și capricios și încăpățânat. Deși se pricep să facă multe lucruri, nativii Balanță au nevoie de persoane care să le ghideze existența pentru a-i feri de haos. Citind în continuare puteți afla care sunt nativii zodiacului care se potrivesc cel mai bine cu nativii Balanță și care sunt caracteristicile care îi fac să fie compatibili.

02 aug. 2019, 10:14
Ce zodii se potrivesc cu nativii Balanţă
  1. Berbec. Nativii Berbec sunt prin definiție persoane extrem de ambițioase și competitoare. De asemenea, acești nativi sunt extrem de implicați în activitatea profesională iar drept dovadă stau succesele răsunătoare care poartă întotdeauna renumele nativilor Berbec. Compatibilitatea dintre un Berbec și un nativ Balanță este extrem de crescută datorită caracterelor opuse. Nativii Berbec îi pot impulsiona pe nativii Balanță să își depășească condiția prin puterea propriului exemplu iar Balanțele le pot tempera pornirile efervescente ale nativilor Berbec.
  2. Rac. Un alt partener demn de luat în considerație pentru nativii Balanță este nativul Rac, un personaj asemănător din punct de vedere al comportamentului și al modului de gândire.
  3. Citeste horoscopul complet pe Clair.ro