Ce zodii sunt afectate de alinierea planetelor

Un fenomen astronomic extrem de rar începe în 20 ianuarie și se încheie în 20 februarie. Cinci planete se vor alinia pentru prima dată în ultimii zece ani și vor fi vizibile de pe Pământ. Vezi ce zodii sunt afectate de acest eveniment.

23 ian. 2016, 08:04
Ce zodii sunt afectate de alinierea planetelor

Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn vor apărea în linie pe cer și vor fi vizibile de pe Terra în același timp. Nu ai nevoie de echipament special pentru a le vedea, însă trebuie să locuiești într-o zonă fără poluare. Fiecare planetă influențează o altă arie a vieții tale, așa că vor apărea unele schimbări în perioada următoare.

Venus te încurajează să fii creativă

Venus este planeta frumuseții, a dragostei și a plăcerii. Luna care urmează ar trebui să fie una de răsfăț pentru tine. Mănâncă ce îți place, mergi la evenimente artistice, implică-te în activități creative, pentru că te vei simți minunat și vei avea rezultate pozitive. Zodiile care vor fi cel mai mult influențate de poziția acestei planete sunt Balanță și Taur. Sunt sfătuite să se apuce de activitățile creative pe care le-au tot amânat, scrie unica.ro

Marte te provoacă să faci sport

Marte simbolizează agresivitate, competitivitate și chiar cruzime, dar nu are doar conotații negative, deoarece este planeta care energizează toate celelalte astre. Dacă intenționezi să te apuci de sală sau de sport, în general, acum este momentul potrivit să o faci. Este o perioadă bună și să te apuci să ții diete, pentru că vei fi mai motivată să scapi de kilogramele în plus. O energie extraordinară vor avea Berbecul și Scorpionul, zodiile guvernate de această planetă.

Mercur favorizează organizarea excursiilor

Până în 25 ianuarie, Mercur va fi retrograd, însă nu este cazul să îți faci probleme. Această planetă afectează comunicarea și transportul, iar dacă vrei să beneficiezi de poziția sa, acum este momentul să pleci într-o excursie sau să spui lucruri pe care nu ai avut curaj să le spui până acum. Nu trebuie să mergi în altă țară, este de ajuns să ieși din orașul în care locuiești. Gemenii și Fecioara vor simți cel mai mult influența acestei planete și sunt sfătuiți să ia o pauză de la muncă și să meargă undeva să se relaxeze.

Saturn îți recomandă să începi curățenia

Saturn este planeta care aduce pe toată lumea cu picioarele pe pământ! Devii mai preocupată decât de obicei de treburile casnice și este o perioadă bună să începi să redecorezi sau să renovezi. Vei observa că în perioada următoare îți va fi mai ușor să te organizezi, mai ales dacă ești Rac sau Leu.

Jupiter te sfătuiește să faci economii

Jupiter este planeta norocului, dar va fi în poziție retrogradă în perioada în care cele cinci planete vor fi aliniate. Pentru că influențează bunăstarea, este indicat să începi să faci economii până în 20 februarie. Cheltuiește banii cu grijă, pentru că pot apărea probleme financiare destul de mari, mai ales dacă ești Săgetător sau Pești.

Citeşte şi