Cea mai BIZARĂ fotografie de pe Google Street View: O PISICĂ BIPEDĂ, fără urechi, merge pe stradă

Utilizatorii de internet au rămas frapaţi atunci când pe Google Street View s-a descoperit imaginea unei pisici bizare, cu doar două picioare şi fără urechi. Cu toate acestea, după ce fotografia a fost dezbătută de zeci de mii de oameni, cel care a postat-o a recunoscut că a făcut o farsă, postând adevărata poză, înainte să o editeze.

08 mai 2013, 17:39

Internauţii au răsuflat uşuraţi după ce au descoperit că imaginea descoperită pe Google Street View era doar o farsă făcută de un canadian, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Descoperire ŞOCANTĂ într-o imagine CONTROVERSATĂ, pe Google Maps

Imaginea unei „jumătăţi de pisică”, cu doar două picioare şi fără urechi, a făcut înconjurul lumii, după ce utilizatorii care a văzut fotografia au încercat să explice despre ce este vorba. În timp ce anumite persoane au declarat că le este frică de ciudata creatură, alţii au recunoscut falsul şi au glumit pe seama imaginii, spunând că o astfel de felină va zgâria mai puţin mobila sau că are doar patru vieţi, în loc de nouă.

Citeşte şi Fotografiile „interzise minorilor”, surprinse de Google Street View FOTO

 După ce s-a amuzat copios, persoana care a realizat farsa a postat pe site-ul Imgur fotografia originală. Astfel, s-a aflat că este vorba despre un animal de companie normal din oraşul canadian Ottawa pe nume Thumbelina.