Cea mai bună metodă să treci peste o despărţire, în funcţie de zodie

Se spune că pentru a uita pe cineva îţi ia de două ori mai mult decât timpul pe care l-ai petrecut cu acea persoană. Cu toate acestea, zodia poate influenţa modul în care poţi trece peste o despărţire.

13 iun. 2013, 07:46
Cea mai bună metodă să treci peste o despărţire, în funcţie de zodie

Gemeni. O schimbare de look poate face minuni pentru psihicul tău după o despărţire. Dacă începi să practici un sport care îţi place, vei reuşi să-ţi iei gândul de la relaţia ta eşuată, scrie eva.ro.

Rac. Chiar dacă îţi vine să te încui singură în casă şi să-ţi plângi de milă, secretul este să socializezi cât mai mult după o despărţire.

Leu. Nu ţi-ar strica să flirtezi puţin după ce tocmai te-ai despărţit. Vei observa astfel cât de mulţi bărbaţi te doresc şi vei realiza că fostul tău iubit a pierdut mult.

Fecioară. Întorci problemele pe toate părţile şi încerci să afli unde anume ai greşit sau care sunt motivele pentru care relaţia ta s-a sfârşit. Ca să treci mai uşor peste clipele grele, este necesar să uiţi, iar distracţia te va ajuta.

Balanţă. După o despărţire este necesar să faci lucrurile care te pasionează. Te poţi înscrie la un curs de pictură, muzică sau design vestimentar, sau orice altceva îţi place la nebunie.

Citeşte şi HOROSCOP: Care sunt perioadele tale de singurătate, în funcţie de zodie

Scorpion. Pentru a trece peste o despărţire încearcă să renunţi la ură, la dorinţa de răzbunare şi în general la sentimentele negative. Un curs de yoga sau de meditaţie te-ar putea ajuta.

Săgetător. Te numeri printre persoanele care pot trece cel mai uşor peste despărţiri, şi asta pentru că eşti o fire foarte independentă. Dar ca să nu te laşi copleşită de tristeţe, sportul este soluţia pentru tine.

Capricorn. Cea mai bună metodă să treci mai uşor peste o relaţie eşuată este implicarea în proiecte menite să-ţi dezvolte cariera.

Vărsător. Eşti o împătimită a tehnologiei, dar reţelele de socializare cu siguranţă nu te ajută să treci mai uşor peste o despărţire. Secretul este să rupi orice legătură cu fostul iubit, în special în mediul virtual.

Citeşte şi Cele mai bune combinaţii de zodii. Află CU CINE SĂ TE CUPLEZI

Peşti. Cele mai bune soluţii ca să treci peste o despărţire sunt psihoterapia, meditaţia sau yoga. Sfaturile unui specialist te pot ajuta să treci mai uşor peste o relaţie destrămată şi să eviţi depresia.

Berbec. Ca să uiţi de relaţia eşuată tu trebuie să te implici tot mai mult în proiectele tale personale. Acum ai suficient timp să te ocupi de ceea ce ai vrut să faci întotdeauna.

Taur. O mică vacanţă te-ar putea ajuta să treci peste o despărţire. Ieşirile în natură sunt o adevărată forţă vindecătoare în cazul tău.