Cea mai bună rețetă de tzatizki direct de la Gabriela Cristea. Care este trucul secret folosit de vedeta TV

Gabriela Cristea demonstrează o pricepere remarcabilă în ale gbucătăriei și nu a avut niciodată intenția să ascundă această calitate. De data aceasta a împărtășit o rețetă de sos tzatziki.

15 aug. 2023, 18:10
Cea mai bună rețetă de tzatizki direct de la Gabriela Cristea. Care este trucul secret folosit de vedeta TV
Cea mai bună rețetă de tzatizki direct de la Gabriela Cristea. Care este trucul secret folosit de vedeta TV

Gabriela Cristea este o gospodină extrem de pricepută și nu a făcut nicio încercare de a ascunde acest aspect. Vedeta TV se simte mândră de abilitățile sale în bucătărie, dar și de cunoștințele pe care le-a acumulat în urma călătoriilor sale de-a lungul anilor. În acest sens, ea gătește în mod regulat diverse rețete și le împărtășește pe platformele de socializare, unde își propune să dezvăluie audienței propriile trucuri și tehnici culinare. De această dată, Gabriela Cristea a preparat un autentic sos tzatziki, asemenea celui găsit doar în Grecia.

Citește și: Gabriela Cristea, dezvăluiri șocante despre episodul de bullying trăit de fiicele ei: „Ele sunt expuse, oamenii le cunosc”

„Avem nevoie de iaurt grece sc și vreau să vă dau un pont. Dacă aveți timp, seara puneți-l într-un tifon, să se scurgă bine. Oricum, vă recomand să folosiți iaurt gras. Pe lângă asta, avem nevoie și de un castravete curățat bine, bine, pe care îl dăm pe răzătoarea mare, nu mai mult de un castravete, nu trebuie foarte mult. Înainte să puneți castravetele în sos, stoarceți-l bine, să iasă apa din el, acesta este secretul. Mai avem nevoie și de un cățel de usturoi, pe care îl radem deasupra. Nu puneți foarte mult usturoi, pentru că nu are rost să fie foarte usturoiat. Punem sare multă, pentru că trebuie să-i dăm gust, cimbru, de obicei eu îmi iau din Grecia, și ulei de măsline cât cuprinde. Cam asta este, amestecăm totul și punem la rece, pentru că tzatziki trebuie să fie mereu rece și am terminat rețeta.”, a spus Gabriela Cristea, pe rețelele de socializare.

Și, datorită dorinței constante de a dezvălui fanilor săi cele mai bine păstrate trucuri din bucătărie, Gabriela Cristea nu este mereu atentă la circumstanțele în care gătește. În acest sens, recent, cunoscuta vedetă și-a surprins urmăritorii filmându-se în propria bucătărie, îmbrăcată doar de un prosop de baie, semn că tocmai luase o duș sau se relaxase în piscina din curte. Această apariție a stârnit discuții în rândul internauților, distrăgându-le atenția de la rețeta pe care o pregătea inițial și generând critici la adresa modului în care a ales să se prezinte în spațiul public, unde se așteaptă o anumită formă de conduită, conform opiniei lor.

„Doamne, să apari în live, cu un prosop pe tine!! Ferească Dumnezeu” / „Ar fi fost mai ok dacă aveai o altfel de ținută!” / Doamne cine ar zice că tu ești un om de televiziune” / Doamne ferește… Așa ai ajuns în bucătărie în prosop de baie, fără cuvinte” / „Mai acum câte zile a gătit în costum de baie, acum învelită în prosop de baie, mâine, poimâine va găti în costumul Evei, adică dezbrăcată de tot” / „Ar trebui să-și dea seama că nu este tot mai ok așa în Bucătărie cu toate că e la ea, măcar să nu se filmeze când este în asa zise ținute” / „Doamnă, la valoarea dumitale, totuși ar trebui să pui o haină pe corp nu să umbli cu un prosop…. Totuși nu-i igienic și nu-i frumos”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii primite de Gabriela Cristea.

Citește și: Câţi bani cheltuie Tavi Clonda şi Gabriela Cristea pentru poftele fetelor lor. „Cât un avans pentru o maşină de 100.000 de euro!”