Cea mai CIUDATĂ boală: Bebeluşul care nu poate plânge şi înghiţi FOTO

Maddison Gill este o fetiţă de 14 luni care suferă de o boală foarte ciudată, probabil unică pe glob, care nu îi permite să plângă, înghită, să sugă sau să tuşească. De când s-a născut, bebeluşul a stat mai tot timpul în spital.

03 feb. 2013, 15:57

Din cauza condiţiei sale medicale, Maddison trebuie să fie hrănită şi i se oferă medicamentaţie prin intermediul unui tub nazal. Totuşi, familia fetiţei se bucură pentru că, în sfârşit, urmează să fie externată şi să doarmă în camera care i-a fost pregătită de dinainte să se nască. „Este cel mai ciudat sentiment din lume să ştiu că urmează să fie în camera alăturată de a mea şi nu într-un spital”, a declarat mama fetiţei, Tamsin Whately, în vârstă de 21 de ani.

Totuşi, chiar dacă fetiţa va fi externată asta nu înseamnă că nu va fi sub observaţie medicală. La locuinţa familiei, Maddison urmează să fie monitorizată zi şi noapte de către asistente specializate.

Citeşte şi ACCIDENT INCREDIBIL: Un bebeluş scapă după ce este aruncat în mijlocul traficului din maşină VIDEO

Condiţia medicală a fetiţei a fost descoperită când i-a fost dat primul biberon, la scurt timp după naştere, iar după câteva secunde fetiţa s-a sufocat. Maddison suferă de o boală neuromusculară nediagnosticată, care se caracterizează prin lipsa reflexelor.

„Arată perfect normal şi a început să copieze lucrurile pe care le vede la noi, cum ar fi să se strâmbe, dar nu poate plânge, să înghită. De fapt, când plânge nu face o expresie facială şi se strâmbă şi scrânceşte”, a povestit mama fetei pentru Daily Mail.

Citeşte şi Cum faci ca un bebeluş să se oprească din plâns, în doar 3 secunde VIDEO