Cea mai DENATURATĂ MAMĂ. Vezi ce a făcut un model SEXY COPIILOR pentru a merge la un CONCERT FOTO

Un cunoscut model din America a fost arestat pentru neglijenţă, după ce şi-a lăsat cei doi copii mici într-o parcare, timp de trei ore, pentru a se putea bucura de un concert.

16 iul. 2013, 18:37

Brittany Harris, una dintre cele mai voluptoase modele din America, în vârstă de 25 de ani, şi-a neglijat copii pentru a se distra la un concert al artistului Lil Wayne, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Mamă denaturată: Şi-a mutilat copilul cu 90 de LOVITURI DE FOARFECĂ. Ce motiv a avut

Astfel, cei doi copii cu vârste de cinci şi trei ani au fost găsiţi de un angajat al unui magazin în timp ce hoinăreau printr-o parcare, înconjuraţi de persoane bete. Când au fost întrebaţi de ce sunt singuri, ei au povestit că mama lor s-a dus la un concert şi i-a lăsat singuri. Bărbatul a anunţat poliţia, care a aşteptat-o pe mamă să iasă din sală pentru a-şi recupera copii.

Citeşte şi Vrei să fii o MAMĂ PERFECTĂ? Vezi care sunt secretele

În prezent femeia se află în închisoare, fiind nevoită să plătească o cauţiune de 20.000 de dolari pentru a fi eliberată. Mai mult autorităţile au pornit demersurile pentru a o deposeda pe mamă de drepturile parentale. Mai mult, fanii de pe Facebook ai vedetei au atacat-o dur în mediul online pentru gafa sa.