Cea mai faimoasă stațiune balneoclimaterică din România, renumită și pentru cel mai mare lac helioterm din Europa

Sosirea toamnei înseamnă pentru mulți dintre noi și sfârșitul vacanțelor: copiii încep școala și părinții se reîntorc la muncă.

22 sept. 2023, 14:21
Cea mai faimoasă stațiune balneoclimaterică din România, renumită și pentru cel mai mare lac helioterm din Europa

Însă, cu toate acestea, locurile minunate nu iau vacanță și nici nu se opresc din a oferi condiții minunate pentru sănătate, stare de bine, încărcarea bateriilor și redarea confortului psihic.

Stațiunea Sovata este un astfel de loc, unde nu există indicatorul STOP! Sovata nu este doar un oraș frumos și cochet din județul Mureș, ci și una dintre cele mai renumite stațiuni balneoclimaterice din România, un loc special și o destinație vindecătoare.

Odată ce ai ajuns aici, vei dori să revii cu siguranță. Motivul? Ei bine, Sovata are câteva caracteristici ce-i conferă calitatea de unicat în rândul stațiunilor balneare din țară și din străinătate, astfel că alegând o cură aici, starea ta de bine se va îmbunătăți considerabil.

Prin urmare, nici nu e de mirare că, în ultimii ani, stațiunea Sovata a devenit tot mai căutată de turiștii români, dar și de străini, în mod special pentru nenumăratele posibilități terapeutice și de relaxare pe care aceasta le oferă. Citește AICI informații uluitoare despre una dintre cele mai îndrăgite destinații din România.