Cea mai frumoasă femeie din lume uimeşte din nou. „Dacă vă uitați la sânii mei, vă face bine la sănătate!” VIDEO

Paige Spiranac, jucătoarea profesionistă de golf considerată a fi cea mai frumoasă femeie din lume, a avut o nouă ieșire controversată. Bomba-sexy a făcut o declarație care a atras un val de reacții.

10 ian. 2023, 11:01
Cea mai frumoasă femeie din lume uimeşte din nou. „Dacă vă uitați la sânii mei, vă face bine la sănătate!” VIDEO
Cea mai frumoasă femeie din lume uimeşte din nou. "Dacă vă uitați la sânii mei, vă face bine la sănătate!"

Cea mai frumoasă femeie din lume uimeşte din nou. Paige Spiranac le-a transmis fanilor ei că este bine să se uite la decolteul său generos, distribuind un studiu german care susține că privitul la sânii unei femei timp de 10 minute pe zi este bun pentru sănătatea unui bărbat.

„Dacă vă uitați la sânii mei vă face bine la sănătate! Urmăriți-mă pe mine și vă veți îndeplini toate obiectivele legate de sănătate în 2023. Cu plăcere!”, a scris Paige Spiranac pe Twitter.

Fanii au reacţionat imediat la postarea lui paige Spiranac: „Eu pot face asta cu siguranță!”, „Mă simt mai bine deja”, „Mi-ai salvat viața”.

Paige Spiranac a devenit celebră pentru modul în care se îmbracă atunci când practică golf. „După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori. Și dacă nu porți guler, oamenii spun: este striperiță, face filme pentru adulți. Iar eu spun: despre ce naiba vorbim? Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte”, a spus Paige Spiranac, într-un podcast, potrivit The Sun.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paige Spiranac (@_paige.renee)