Cea mai frumoasă veste pentru Michael Schumacher. Fanii multiplului campion sunt în delir

Germanul Mick Schumacher a obţinut, sâmbătă, prima sa victorie în Formula 3 Europeană, chiar pe circuitul de la Spa-Francorchamps, pe care tatăl său, Michael Schumacher, debuta în Formula 1, la 25 august 1991, şi apoi câştiga primul lui grand prix, la 30 august 1992.

28 iul. 2018, 12:36
Cea mai frumoasă veste pentru Michael Schumacher. Fanii multiplului campion sunt în delir

„Este un sentiment fanatstic să câştig aici. Spa este o destinaţie bună pentru familia Schumacher”, a declarat pilotul de 19 ani de la echipa Prema Theodore Racing.

Schumacher jr. a plecat de pe locul 6 al grilei şi s-a impus după o cursă desfăşurată în condiţii mixte, pe o pistă umedă care s-a uscat treptat.

El ocupă locul 8 în clasamentul general, cu 101 puncte, la 53 de puncte de liderul Marcus Armstrong, coechipier de-al său, clasat al treilea sâmbătă.

Formula 3 este o serie dedicată tinerilor piloţi, în drumul lor către Marele Circ.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.