Decizia cumplită a unei mame: Şi-a abandonat fiica de 5 ani pentru ca ea să poată să bea

În timp ce se lupta cu dependenţa de alcool, Gillian McFarlane știa că trebuie să facă ce era mai bine pentru fiica ei. În loc să renunțe la sticlă, fosta stewardesă a luat o decizie care va îngrozi părinții din toată lumea.

08 apr. 2013, 11:08
Decizia cumplită a unei mame: Şi-a abandonat fiica de 5 ani pentru ca ea să poată să bea

Gillian McFarlane i-a făcut valiza fetiţei ei de cinci ani, Sara, și a trimis-o să locuiască cu tatăl ei, în Italia – ca ea să poată bea în continuare, potrivit DailyMail.

La 6 ani de la decizia de a-şi îndepărta copila, Gillian a renunţat  la alcool, regretă gestul făcut, dar fiica ei s-a stabilit deja în Italia și ea a văzut-o doar de câteva de ori de când a plecat.

Gillian, în vârstă de 48 de ani, din Bishopbriggs, Glasgow, speră ca experiențele sale în ghearele dependenţei de alcool să acţioneze ca o poveste moralizatoare.

Ea este chinuită de vină pentru că şi-a înstrăinat singurul ei copil și este bântuită de privirea de pe faţa Sarei când a aflat că va fi trimisă la distanță.

Fetiţa are acum 11 ani şi locuieşte în sudul Italiei – la 1.200 km de mama ei – cu tatăl ei, omul de afaceri Antonio DeCesare, în vârstă de 38 de ani.