Cea mai GREŢOASĂ masă. Ce a găsit o femeie în mâncare la maternitate FOTO

Mâncarea de spital nu este, cu siguranţă, cea mai apetisantă, însă te-ai aştepta ca măcar să fie preparată în condiţii de igienă absolută. Ceea ce nu se întâmplă, însă, peste tot.

23 ian. 2013, 16:49
Cea mai GREŢOASĂ masă. Ce a găsit o femeie în mâncare la maternitate FOTO

O femeie din Scoţia, care a dat naştere unei fetiţe la maternitatea din Aberdeen, a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută în timpul mesei: în piureul de cartofi primit la cantina spitalului, tânăra a descoperit un melc viu. Iar acum, evident, nu mai vrea să audă de mâncarea de spital.

„La început nu am observat nimic în neregulă, l-am văzut abia după ce am luat câteva înghiţituri. Era încă viu şi mi s-a făcut greaţă”, a povestit Angel Crawford, în vârstă de 20 de ani, citată de The Sun.

Femeia a completat o plângere pe care a adresat-o conducerii spitalului, iar în replică a primit o scrisoare în care directorul îşi exprimă regretul faţă de cele întâmplate şi i-a oferit ocazia să viziteze bucătăria spitalului. Un reprezentant al maternităţii a afirmat că problema a apărut din cauza furnizorului de alimente.