Cea mai importantă vitamină de care au nevoie femeile

Organismul tău are nevoie de vitamine, minerale şi mulţi alţi nutrienţi pentru a funcţiona corespunzător. Însă noi, femeile, avem nevoie chiar de mai mulţi aliaţi de partea noastră, mai ales când vine vorba de sănătate şi frumuseţe.

15 mai 2015, 09:30
Cea mai importantă vitamină de care au nevoie femeile

Un nutriţionist pe nume Steven Macari, citat de publicaţia harpersbazaar.com, explică importanţa vitaminei K2 pentru dinţi sănătoşi, oase puternice şi piele frumoasă şi sănătoasă – dar mai ales în prevenirea ridurilor.

Vitamina K2 trebuie adusă în atenţia publicului, spun specialiştii americani. Corpul uman are nevoie de o paletă largă de nutrienţi (vitamine, minerale, acizi graşi) pentru a funcţiona în mod corespunzător şi la parametri optimi.

Atunci când ai o deficienţă şi îţi lipseşte din organism un anumit nutrient, în general apar unele probleme de sănătate. Iar de multe ori poate să treacă o perioadă lungă de timp pentru a vedea „simptomele” unei anumite deficienţe sau carenţe – cu alte cuvinte poate fi greu să îţi dai seama că îţi lipseşte un anumit nutrient.

CITEŞTE MAI MULT PE FEMINIS.RO.