Cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului. Seteaza-ti prioritatile cu Luna plina a castorului!

In 19 noiembrie 2021 ne vom bucura de cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului. Luna plina a lui noiembrie, Luna plina a castorului, este prima eclipsa pe axa Taur-Scorpion, setand tonul pentru urmatorii doi ani de eclipse.

16 nov. 2021, 17:14
Cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului. Seteaza-ti prioritatile cu Luna plina a castorului!

Eclipsa de Luna este in cuadratura cu Jupiter, cerandu-ti sa-ti setezi prioritatile. De asemenea, trigonul cu Pluto iti solicita la maximum capacitatea de a cauta in tine determinarea de a gasi solutia si de a face urmatorul pas.

Luna plina a castorului – cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului
A doua eclipsa a anului 2021 este cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului. Din ultimii 580 de ani, aceasta este singura care dureaza 3 ore, 28 de minute si 23 de secunde. Desi nu va fi totala, totusi, 97,4% din diametrul Lunii va fi scufundat in umbra intunecata a Pamantului, lasand limbul sudic dincolo de marginea exterioara a umbrei. Pentru cei care vor privi eclipsa cu ochiul liber, binoclu sau telescop de mici dimensiuni, marginea Lunii se va vedea foarte stralucitor, de un rosu aprins.

Horoscop special Cristina Demetrescu. Eclipsa de lună aduce probleme financiare şi vizite la medic. Anul 2022 vine cu crize majore
Ultima eclipsa partiala asemanatoare a fost in anul 1440, iar urmatoarea la fel de lunga va fi in 2669.

Luna plina a castorului – Intelesurile spirituale
Luna plina a lui noiembrie 2021 te forteaza sa scoti la lumina sinceritatea, credinta, simtul scopului suprem. Insa Jupiter face cuadratura cu Luna in eclipsa si aduce la suprafata imoralitatea, iresponsabilitatea si exagerarea. Dar, in acelasi timp, Pluto in Capricorn incurajeaza transformarea pozitiva si evolutia spirituala.

Horoscop Minerva 15-21 noiembrie 2021. Ce zodii au noroc cu carul şi ce cumpene aduce eclipsa VIDEO
Intr-un cuvant, aceasta eclipsa de Luna te ajuta sa accesezi cele mai profunde si intunecate parti ale subconstientului tau pentru a le expune si pentru a scapa de frici, pentru a elimina traumele trecutului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.