Cea mai mare GAFĂ pe care o putea face în PRIMA ZI de muncă. Un bărbat a provocat un adevărat HAOS

Un bărbat din America a avut una dintre cele mai proaste prime zile de muncă, după ce a reuşit să intre cu autobuzul pe care îl conducea într-o casă, după ce a ieşit în decor. Din fericire, el a fost singurul care a ajuns la spital, dar alte şapte persoane au fost rănite uşor şi o casă a fost distrusă.

28 iun. 2013, 08:45

Francis Artey, un bărbat de 27 de ani din Massachusetts, a reuşit să distrugă un autobuz şi o casă în prima zi de muncă ca şofer, potrivit NY Daily News, după ce a pierdut controlul volanului. 

Citeşte şi UIMITOR: Un ŞOFER de autobuz şi-a riscat viaţa pentru a SALVA viaţa pasagerilor VIDEO

Autorităţile încearcă să determine modul în care s-a produs accidentul. Autobuzul a ieşit de pe stradă, a trecut de zona acoperită cu gazon şi s-a izbit cu putere de casa unei familii din oraşul Auburn. Cei patru pasageri au suferit răni uşoare, dar şoferul a fost dus la spital pentru mai multe fracturi şi tăieturi faciale. În clădirea aproape distrusă se aflau alţi patru oameni, o mamă cu trei copii, care au scăpat ca prin minune.

Citeşte şi Tragedie la Rio: Un autobuz a căzut de pe pod în timp ce şoferul se certa cu o femeie VIDEO

Conducerea companiei de transport spune că tânărul a primit o instruire de opt săptămâni înainte să se urce la volan, mai ales că a lucrat în trecut ca şofer pentru un autobuz şcolar. În urma investigaţiilor, s-a descoperit că frânele nu au fost folosite, existând astfel două variante posibile, ceea ce înseamnă că Artey ar fi putut avea o problemă medicală sau autobuzul ar fi putut avea o defecţiune mecanică. Mai mult, s-a descoperit că şoferul depăşise limita de viteză admisă.