Cea mai mare PENSIE din România. Vezi cine este bărbatul care ia peste 30.000 de lei pe lună

Gheorghe Bălăşoiu, fostul comandant al Penitenciarului Colibaşi, deţine încă recordul de cea mai mare pensie din ţară. Acesta primeşte peste 30.000 de lei pe lună. Pe locul doi în top se află un bucureștean care încasează o pensie lunară de 25.000 de lei.

24 feb. 2014, 16:09
Cea mai mare PENSIE din România. Vezi cine este bărbatul care ia peste 30.000 de lei pe lună

Miercuri, în organizarea Casei de Pensii Argeş, la Piteşti a avut loc un seminar de informare despre ultimele noutăţi legislative în domeniu, la care a luat parte chiar preşedinta Casei Naţionale de Pensii, Ileana Ciutan. În cursul discuţiilor a fost readus pe tapet subiectul pensiilor „nesimţite” de ordinul sutelor de milioane de lei vechi, pe care anumite persoane le încasează lună de lună, în timp ce alţi pensionari abia beneficiază de pensia minimă, scrie universulargesean.ro.

VEZI Top 10 pensii România

Potrivit oficialilor din Casa Naţională de Pensii, un magistrat din Argeş are o pensie ce depăşeşte 300 de milioane de lei vechi. Deşi, din cauza obligaţiei de confidenţialitate nu a fost dezvăluită identitatea acestuia, se ştie că este vorba despre Gheorghe Bălăşoiu, fost comandant al Penitenciarului Colibaşi, al cărui caz a mai fost discutat public. Această sumă reprezintă un record naţional.

Pe locul doi în topul celor mai mari pensii din România se află un bucureștean care a lucrat la o societate românească ce avea colaborări în străinătate. Bărbatul încasează o pensie lunară de 25.000 de lei.

Citeşte şi De ce preferă românii munca în străinătate. Uite ce PENSII URIAŞE primesc pentru opt ani lucraţi în Spania