Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly a rămas uimit: „Wow! Incredibil! Doar într-o seară?”

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România și nu este nicio surpriză pentru nimeni faptul că se bucură de situație financiară foarte bună. Artistul a dezvăluit cât de mulți bani a putut să câștige doar într-o seară.
Alina Costache
19 apr. 2024, 19:16
Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly a rămas uimit:
Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Artistul și fiica lui, Karmen, au acceptat provocarea testului poligraf realizat de Selly, unde și-au pus mai multe întrebări incomode unul altuia.

Citește și: Adrian Minune, la detectorul de minciuni: „Nu ți-aș spune dacă soțul te-ar înșela”. Karmen a rămas fără cuvinte: „M-ai lăsa așa, proastă?”

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă

Una dintre curiozitățile artistei a fost să știe care este cea mai mare sumă de bani pe care a încasat-o tatăl său într-o singură noapte la o cântare. Răspunsul l-a șocat chiar și pe Selly.

Care a fost cea mai mare sumă pe care ai câștigat-o la o nuntă? La o cântare legată.”, l-a întrebat Karmen e tatăl său.

Având în vedere că am schimbat multe generații, am schimbat și culoarea banilor. Mi-e greu să spun, dar pot să spun că am luat bancnote de 10.000 de lei de la ora 22:00 până la ora 12:00 a doua zi, am cântat fără să mă opresc. Acum înseamnă cam 200.000 de euro acum.”, a spus Adrian Minune.

200.000 de euro într-o seară? Wow. Incredibil.”, a reacționat și Selly.

Era fanul meu și mi-a zis că vrea să vadă dacă pot să cânt de câți bani are. De la un singur om am primit banii ăștia. Era o masă plină de bani, se arunca cu ei, avem om care să-i strângă.”, mai spune și Adi Minune.

Astfel, Karmen spune că în copilărie s-a mai întâmplat să ia bani de la tatăl său, întrucât acesta nu-și dădea niciodată seama dacă lipseau sau nu anumite sume. Vedeta spune că găsea peste tot fel și fel de bancnote, motiv pentru care tentația era mare.

Da, vrei să mint? Când eram mai mică. El venea acasă cu bani în toate buzunarele, la sacou, pantaloni, găseai pe noptieră, peste tot. Nu era obicei, am un respect față de el, plus a fost și o rușine, dar s-a întâmplat.”, mai spune fiica artistului.

Chiar dacă a reușit să-și facă propriul nume în industria muzicală, Karmen spune totuși că au mai existat și unele momente de criză când a fost nevoită să se folosească de numele tatălui său, pentru a obține anumite beneficii.

Da (n.r. s-a folosit de numele lui), acum o să creadă lumea că fac asta constant. Eu urăsc să fac asta, pentru că mă respect pe mine, am 26 de ani și nu mai pot să zic că sunt fata lui tata, dar sunt cazuri grave, când arde ceva, ca de exemplu trebuia să plec într-o vacanță a doua zi, iar în ziua respectivă nu aveam gene.

Am zis că sun la trei saloane, dar femeile știu că nu găsești niciodată programare pentru ziua aia. Am sunat la trei, nu am găsit, dar la ultimul am zis că o bag pe asta „Sunt Karmen, fata lui Adrian Minune” și au zis „Sigur, vă așteptăm”.”, mai spune Karmen.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!